Masha și Ursul revin în România cu spectacolul Poveste misterioasă

Pfuu, cum m-am luat eu cu Paștele și am uitat să vă zic că Masha revine în România cu un nou spectacol și un mini-turneu prin țară. Trei reprezentații, trei orașe și, sperăm, sute  de copii încântați de aventurile năzdrăvanei Masha și răbdătorului urs Mishka.

Noi am mai fost la Masha astă iarnă, când a avut loc turneul de Crăciun, și a fost primul spectacol la care ne-am hazardat să mergem cu Vlad, atunci de doi ani abia împliniți. Experiența a fost un succes total: Vlad (care altminteri zici că se hrănește doar cu roiuri de albine) a stat nemișcat, complet fascinat și încântat de spectacol.

Prin urmare, clar mergem și acum, mai ales că e o poveste cu detectivi și mistere, cum să nu ne placă?

Despre spectacolul Poveste misterioasă

În această poveste plină de aventură, Masha, Ursul și prietenii lor încep pregătirile pentru a sărbători Ziua Mondială a Vrăjitoriei. Deodată, toate gustările delicioase și chiar și frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurcă ițele acestui caz, ca un mare detectiv, și descoperă sursa vrăjilor misterioase. Pentru cei curioși, se poate spune doar că și cel mai înfricoșător vrăjitor poate deveni alb și pufos, dacă este tratat cu bunătate și înțelegere iar, pentru cei care cred, magia are loc zi de zi, nu doar în seara de Crăciun.

Spectacolul este în limba română, vocea Mashei fiind dublată de Andra Gogan.

Unde se va desfășura?

Turneul național se va desfășura între 11 și 18 mai 2019, în Bacău (11 mai, Teatrul de Vară), București (12 mai, Sala Palatului) și Cluj (18 mai, Casa Studenților).

Ce prețuri sunt la bilete?

Biletele la spectacolul „Masha și Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, dar și în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfășoară spectacolul, astfel: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru București , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacău și 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor diferă în funcție de poziționarea în sală.

Cât durează?

Spectacolul are durata de o oră și 20 de minute și este recomandat copiilor peste 2 ani.

Organizatori și parteneri

Turneul în România este adus de Events (www.events.ro).

Turneul este susținut de Kaufland România din dorința de a oferi copiilor un spectacol de neuitat.

Partener: Aqua Carpatica.

Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Minimax, România Liberă, Șapte Seri, Cațavencii, Ziare.com, Acasă, Eva, Copilul, Clopoțel, Sunt Părinte, Solonaria, Modern Dads, I like Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.