Cărticele noi pentru cei mici cu tematică de primăvară și Paști – 2022

Pff, deja am intrat în aprilie, se apropie sărbătorile de Paști și eu am deadline după deadline și nu mai reușesc să scriu pe blog. Dar mi-am făcut totuși timp, mai pe repede înainte, să vă arăt câteva cărți cu tematică de primăvară și Paști apărute recent la editurile din România.

Am descoperit cu tristețe că sunt mai puține ca în alți ani. Probabil că este o consecință directă a scumpirii hârtiei, astfel că se vor publica din ce în ce mai puține cărți sezoniere. Dar să ne bucurăm de cele pe care le avem, toate sunt foarte frumoase!!

Editura Ars Libri

Stați cu ochii pe editura Ars Libri pentru că au în plan lucruri frumoase pe viitor. Deja au scos câteva cărți foarte drăguțe, printre care și trei cărți de Paști cu iepurași.

Păzea vin găinile de Paște, Timmi și ascunzătorile, Se caută urgent iepuraș de Paște

Editura Casa

La Editura Casa avem o carte drăguță despre viața lui Isus și semnificația sărbătorii pascale și o nouă carte din seria Chiț-Chiț citește.

Povestea Paștelui, Iulia și ouăle de Paște

Editura Univers Enciclopedic Junior

Ca de obicei, editura UE Junior ne regalează cu o mulțime de cărticele pentru copiii mai micuți (1-3 ani).

Somn ușor, iepurașule! Unde este micul iepuraș de pluș? (o carte din colecția Caută și găsește), Pia Păpădia și oul misterios, Paștele în familia Iepuraș, Paul, micul iepuraș de Paște, Atelierul iepurașului de Paște (unele sunt stoc epuizat pe site, căutați-le în librării).

Editura Doxologia

Se cam apropie de final postul, dar pentru familiile cu copii mai mărișori și care postesc, vă recomand aceste două cărți.

Tu știi ce e postul, Mihai? Mihai își cunoaște duhovnicul

.

One Reply to “Cărticele noi pentru cei mici cu tematică de primăvară și Paști – 2022”

  1. Nicoleta Ababei says: Reply

    Un cadou perfect de Paști, pentru copilași!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.