Anul acesta, Iepurașul aduce copiilor cadouri cu roți

Se apropie Paștele, vine Iepurașul (dacă există la voi noțiunea asta) și iar nu știm ce cadouri să le luăm copiilor. Nu știu voi, dar eu sunt sătulă de jucării!! Nu mai vreau să văd, să aud, să cumpăr chestii de plastic colorate de care să mă împiedic prin casă.

În plus, vine căldura și vreau să-mi scot cât mai mult copiii din casă. Deja ieșim în parcuri în week-end (din păcate doar atât reușim), iar Vlad e cu bicicleta și Eliza (atunci când vine cu noi 😀 ) cu rolele.

Prin urmare, aș vrea să vă recomand, alături de Decathlon, în cadrul provocării Hai afară, hai la sport! să le dăruiți copiilor cadouri cu roți: biciclete, trotinete sau role.

Biciclete

Vlad are o bicicletă care i-a rămas mică, așa că suntem în căutarea uneia adecvate pentru vârsta și înălțimea lui. Vlad merge bine pe bicicletă, e un pic cam vitezoman, așa că încercăm să ne asigurăm că nu pleacă de acasă fără cască. Bicicleta actuală este tot de la Decathlon, un model de acum câțiva ani. Casca roșie, aleasă de el (îi plac atât culorile, cât și senzațiile tari 😀 ) e tot de la Decathlon.

Poza e de acum doi ani, n-am găsit prin telefon nicio poză mai recentă, deși chiar acum o săptămână am ieșit la Comana cu bicicleta.

Role

Eliza are o pasiune foarte veche pentru role. A început cu cele inline și a continuat cu patinele cu rotile (cele vintage, cu patru roți), pe care se dă și acum. Ne gândim să începem să-l urcăm și pe Vlad pe role, dar avem un pic emoții, pentru că el e mai repezit și mai vitezoman decât Eliza și cam ne e teamă să nu-și rupă ceva 😀 Evident, echipamentul de protecție e obligatoriu: genunchiere, cotiere, cască.

Rolele din poză sunt primele role vintage pe care și le-a luat Eliza, chiar de Paști, în 2019, când le-am comandat de pe site-ul Decathlon. Am scris despre asta și despre cum a cerut bani împrumut pentru ele aici. Eliza este atât de pasionată de aceste role, încât a făcut și cursuri de dans pe role și a avut chiar și o petrecere de ziua ei cu tematica aceasta. Despre roller-party-ul ei am scris aici.

Trotinete

Eliza are o trotinetă pe care se dă de ani de zile, chiar căutam poze prin albume și am remarcat că apare des în pozele noastre. Dacă bicicletele și rolele le-am mai schimbat (pentru că au crescut copiii), trotineta a fost una și bună.

Prima trotinetă a lui Vlad tot de un Paște a primit-o, ceea ce dovedește că sărbătoarea asta e ideală pentru a dărui copiilor motive de stat afară. Pentru primăvara-vara 2022, noi ne-am propus #niciunweekendîncasă, și sper să reușim să facem asta, până acum ne-a ieșit 😀

Avantajul produselor de la Decathlon e că sunt foarte rezistente, eu tot ce-am avut de la Eliza am dat mai departe și s-au bucurat și alți copii de ele. Îmi pare rău că n-am păstrat nimic pentru Vlad, dar e ok, oricum erau majoritatea roz și mov și el vrea să fie totul cu roșu sau albastru (culorile lui Spiderman 😀 ), iar prețurile sunt foarte avantajoase. La Decathlon găsești cadouri cu roți și accesorii de protecție pentru toate buzunarele 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.