Culori tempera solide

Anul trecut i-am dăruit Elizei de Crăciun un set de tempera solide cu gândul ca va picta/desena mai uşor, fără să se murdărească. Nu a apucat atunci să se joace cu ele, a avut prea multe alte atracţii iar cutia de culori a rămas uitată în şifonier la părinţii mei când ne-am întors acasă. Acum că am revenit, primul lucru pe care l-am găsit a fost această cutie pe care i-am dat-o imediat şi de care s-a îndrăgostit iremediabil. Nici nu mă mir, culorile sunt atât de cremoase, de vii şi de uşor de folosit că nu văd de ce ai vrea să mai foloseşti acuarele. Nu sunt potrivite pentru desene cu detalii mici din cauza tubului gros (cam cât un tub de lipici solid) însă Elizei îi place să le plimbe iar şi iar pe hârtie, să creeze peisaje, în special cer azuriu şi pământ maro sau curcubeie arcuite.

DSCN5851 (Large)

DSCN5852 (Large)

DSCN5854 (Large)

Din punctul meu de vedere sunt ieftine (12 lei, la reducere, un set de şase şi 23 de lei la reducere un set de 12) şi sunt extrem de uşor de folosit, se spală repede de pe haine sau de pe măsuţă şi vor fi, cu siguranţă, o încântare pentru cei mici. Eu le-am luat de pe rechizitelemele.net (de unde am dat linkurile), dar întrebaţi în librăriile sau hipermarketurile din oraşul vostru, sigur le veţi găsi.

2 Comment

  1. Diana says: Reply

    Buna Laura.
    Cat te-a costat transportul pentru culori?

    1. Diana, nu mai stiu, am avut o comanda mai mare si cred ca am avut transport gratuit. Dar cauta-le in librarii, nu trebuie sa le iei de la ei.

Leave a Reply