Felicitări de mărţişor

Azi suntem în 19 februarie, ceea ce înseamnă că mai sunt exact zece zile până la mărţişor, adică suficient timp să facem în casă nişte felicitări superbe pentru cei dragi sau pentru tombola de la grădiniţa copilului (mămicile cu copii între 4 şi 6 ani ştiu despre ce vorbesc 🙂 ). Anul trecut mătuşa mea educatoare m-a rugat s-o ajut cu nişte felicitări pentru un târg  organizat cu scopul de a strânge bani să cumpere nişte planşe pentru grădiniţa în care lucrează. M-am pus pe treabă şi iată ce-a ieşit:

1. Felicitare copăcel; materiale folosite: beţe de frigărui rupte in jumătate, şnur (de fapt nişte şireturi de pantofi), inimioare de lemn autoadezive, pânză din care am decupat frunzuliţele, pânză de sac pe care am vopsit-o cu acuarele, adeziv tip prenadez, o buburuză de lemn autoadezivă, carton alb subţire.

dsc03539

2. Felicitare cu floricele; materiale folosite: panglică verde subţire, trei floricele de plastic, un fluturaş de plastic pe care l-am vopsit cu lac de unghii roşu, un canaf, o buburuză autoadezivă, carton alb subţire, adeziv tip prenadez.

dsc035441

3. Trei felicitări cu flori de primăvară; materiale folosite: pânză de sac (eu am avut un săculet în care fusese ambalat ceva şi pe care l-am tăiat bucăţele), aţă (nu am avut mouline pentru toate culorile şi am folosit aţă simplă pe care am pus-o în patru), ac, un ghiocel rămas de la mărţişorul din anul anterior, carton alb subţire, un marker permanent, perforator cu model, foarfece cu lama zimţată. Am făcut doi ghiocei şi o zambilă (care nu prea seamănă a zambilă, dar pricepeţi voi ideea).

dsc035451

dsc03546

dsc03547

Şi cam aşa arăt eu la masa mea de lucru când creez diverse minuni 🙂

dsc035251

7 Comment

 1. […] February, 2009 by frunzalaura V-am povestit deja despre felicitări pe care le pot realiza copiii de mărţişor şi v-am promis că mai revin asupra subiectului, şi […]

 2. Charles Rex says: Reply

  Mi-a placut foarte mult Felicitarea copacel (#1).
  Felicitari pentru idee si realizare!

 3. Foarte dragute felicitarile. Felicitari pentru munca depusa
  si pentru timpul alocat!

 4. sip says: Reply

  Frumos, foarte frumos !

 5. mie imi place cea cu copacel si a doua cu ghiocel. : D
  sunt tare dragute, abia astept sa vad ce oferi anul viitor. : )

 6. misto

Leave a Reply