Câştigătorii concursului Baby Orajel

Vă mulţumesc tuturor pentru participare şi vă mai aştept!

La tragerea la sorţi:  CristinaO cu comentariul:

“Noi folosim pentru fetita noastra sosetutele cu otet uneori (otet indoit cu apa si incalzit) si cand a facut conjunctivita i-am pus lapte de la san in ochi si a vindecat-o imediat. Sper sa castig ca ne dau si noua dintisorii si deja plange foarte mult si are gingiile umflate si nu am avut curaj sa iau ceva din farmacie ca stiu ce porcarii au in ele.”

La articolele de pe blog:  Cristina (floar3d3colt) cu comentariul:

“Interesanta tema asta a leacurilor babesti. Noi inca asteptam dintisorii asa ca ne-ar prinde bine un orajel. Am incercat sa pun si eu bannerul si nu merge. Sper mai tarziu dupa ce adoarme David sa reusesc sa scriu pe blog despre leacurile babesti pe care le stiu si pe care le-am incercat sau nu.”

Va rog să îmi lăsaţi un comentariu cu adresele voastre fizice pentru a vă fi expediate premiile (comentariile sunt moderate şi nu vor fi publicate). Dacă nu vă revendicaţi premiile în cinci zile, aleg alţi câştigători (şi spun asta pentru că nu ştiu câţi dintre voi urmăriţi în mod constant blogul şi mi s-a mai întâmplat să reportez premii).

3 Comment

  1. Multumesc pentru inca un premiu. Eu te urmaresc constant, cred ca stii asta.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Cristina, tu ai mai castigat la mine? Parca nu tin minte. Sau cand spui inca, te referi ca ai fost norocoasa si ai mai castigat ceva zilele astea? Stiu ca ma urmaresti constant si iti multumesc pentru asta.

  2. Am mai primit o carte de la tine mai de mult, pe care am savurat-o cu placere.

Leave a Reply