Cireşarii din Lumea Mare

Câţi dintre voi aţi citit Cireşarii când eraţi mici? Şi câţi dintre voi v-aţi dorit aventurile lor? Eu una ştiu că mă visam în locul lor, visam să fiu aşa de isteaţă, de curajoasă, de descurcăreaţă ca ei. Din păcate, viaţa m-a purtat pe alte cărări, însă visurile au rămas.  Încă îmi mai doresc să fiu un Cireşar.

Nu ştiu dacă povestitorii de azi de la ediţia aniversară Poveşti din Lumea Mare au vrut şi ei să fie Cireşari la viaţa lor, dar cert e că au reuşit. Am auzit azi poveşti despre prietenii deosebite, despre expediţii inedite, despre pasiuni periculoase dar care îţi oferă satisfacţii nebănuite.

I-am ascultat pe Chinezu’ despre oameni faini, pe băieţii duşi cu pluta despre expediţia lor de 460 de km pe râul Mureş, pe Anca Argeşiu despre amintiri de demult, pe  Oana Chachula despre riscurile şi plăcerile speologiei şi am petrecut încă o după amiază splendidă în compania Roxanei şi a lui Alex, fondatorii site-ului Lumea Mare. Norocoşii câştigători ai tombolei au plecat acasă cu două trollere Lamonza, punguţe cu ceaiuri de la Green Tea şi cărţi oferite de editura Tritonic (am câştigat şi eu o carte dar am dăruit-o altui participant pentru că eu o aveam deja) şi, în plus, am avut ocazia să degustăm un vin bun (Vinul Cavalerului) oferit de S.E.R.V.E. alături de o farfurie cu brânzeturi şi fructe pregătită de Alex.

Încă o ediţie super reuşită a Poveştilor! La mulţi ani, Lumea Mare, să ne vedem sănătoşi şi la ediţia cu numărul 1000! Şi între timp, vă aştept şi pe voi la ediţiile viitoare. Taxa de intrare e, de obicei, modică (20 de lei a fost azi)  iar atmosfera e incredibil de caldă şi de relaxată. Ne vedem data viitoare la Poveşti, da?

3 Comment

  1. nicoleta says: Reply

    Foarte frumos; oameni creativi cu idei interesante. Felicitari.

  2. Oana C says: Reply

    Multumesc pt “reclama” daca as avea si timp sa si actualizez blogul….se pare ca va trebui in viitorul apropiat, caci se cere! pe facebook sunt insa mult mai activa!

  3. Multumim 🙂

Leave a Reply