Invitaţie pentru mămicile bloggeriţe

Şi nu numai mămici, ci şi alţi pasionaţi de artizanat. Mi-aş dori să fac pentru luna martie o revistă virtuală de activităţi şi idei de primăvară, în format pdf, pe care s-o poată descărca cei interesaţi, în mod gratuit. Pentru că nu am timp să pun în practică toate ideile pentru ea, vă invit şi pe voi să vă implicaţi. Veţi putea prelua revista ca cititorii voştri s-o descarce de la voi, nu trebuie să vină neapărat la mine, şi sub articolul vostru va apărea link spre blogul vostru. Ideea ar trebui să conţină minim o poză şi explicaţii cât mai detaliate. Puteţi da idei de mărţişoare, de felicitări, de activităţi cu spirit de primăvară, de ce vreţi voi, doar să aibă legătură cu primăvara. Şi dacă totul merge bine, scoatem una şi în aprilie, cu specific de Paşte.

Termenul limită e cam strâns, 28 februarie, ca să putem publica revista pe 1 martie. Dacă vreţi să vă implicaţi, şi nu numai cu idei, chiar şi cu ajutor la grafica revistei, daţi-mi mail pe adresa blogului sau pm pe facebook şi discutăm. Mulţumesc şi vă aştept în număr cât mai mare!

Condiţii de participare:

– pozele să fie ale voastre şi, de preferat, cât mai clare. Ideal ar fi o poza cu produsul finit şi paşii necesari, daca aveti. Le vom aranja in limita spatiului disponibil.
– textul să fie însoţit de o listă cu materialele necesare şi de paşii numerotaţi. Daca se poate, scris cu diacritice, caci va fi o revista romaneasca.
– în partea de jos a textului să treceţi linkul spre blogul vostru şi să ne daţi acordul să vă punem numele la autor (indiferent că e un pseudonim sau numele din buletin). Autorul este responsabil pentru textul si materialele furnizate.
– nu preluaţi materiale de pe net sau şabloane care nu vă aparţin, ideea trebuie realizată de la  zer0. Daca folosiţi un şablon, trebuie să vă aparţină şi sa daţi link spre acesta.

25 Comment

 1. angi says: Reply

  Felicitari pentru idee, Laura. E un proiect genial! Copil nu am, dar am nepoti, si daca gasesc un pic de timp poate ma gandesc la o reteta simpla cu ingrediente de sezon, la care sa poata contribui si cei mici.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Angi, ar fi super!

 2. mi se pare o idee foarte buna 🙂

 3. Acum nu prea sunt disponibila sa incercam activitati noi, nici primavara asta nu stiu cum/daca vom reusi, avem insa un playmabil cu fluturasi si floricele de anul trecut, merge?
  e aici http://cutiacuminuni.blogspot.com/2011/03/wip-cu-floricele-si-fluturasi.html si aici http://cutiacuminuni.blogspot.com/2011/04/wip-cu-floricele-si-fluturasi-ii.html

  1. Laura Frunza says: Reply

   Aurelia, da, e foarte frumos. Rugamintea mea e sa imi dai pe mail textul si cateva poze.

 4. coca79 says: Reply

  Foarte frumoasa ideea!!
  Multumim….sa vedem cu ce vom putea participa si noi 🙂

 5. […] Comments « Invitaţie pentru mămicile bloggeriţe […]

 6. Cristina Chiorsac says: Reply

  Buna Laura,

  Eu confectionez martisoare din argila polimerica si coliere. Daca consideri interesanta activitatea mea, da-mi de stire si iti fac un articol. Produsele pot fi vizualizate pe blogul personal http://cristinachiorsac.blogspot.com/ sau pe facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100002243498884. Astept un semn din partea ta.

  O zi buna!
  Cristina

  1. Laura Frunza says: Reply

   Buna, Cristina, ne poti scrie un articol in care sa descrii modul de realizare a unui colier sau a unui martisor, de exemplu, cu poze cu pasii si produsul final.

 7. Foarte interesant!
  Pot participa si cu o lucrare colectiva facuta cu elevii mei la scoala?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Cosmina, sigur ca da. Insa o sa te rog sa faci poze la lucrari, ca daca nu avem acordul parintilor sa publicam pozele cu copiii, nu le putem publica. Si sa scrii si cateva cuvinte despre modul de realizare.

   1. Am acordul scris al parintilor cu privire la publicarea pozelor, pentru ca avem blog pe care le postam. Maine sper sa finalizam lucrarea. Unde trebuie trimisa poza si descrierea pasilor de lucru?

    1. Laura Frunza says: Reply

     Cosmina, trimite poza si descrierea la idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

 8. Raluca says: Reply

  http://caietpentrucasamea.wordpress.com/2012/02/23/martisoare/

  Oare aceasta idee ar fi potrivita? Se poate sterge linkul de la sfarsit, cel cu concursul Bebelogic.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Sigur ca da, da-mi pe mail.

 9. Mami de huni says: Reply

  f frumoasa initiativa, sper sa ma pot mobiliza sa participam si noi!

 10. Merge si felicitarea pe care a facut-o fetita mea de Dragobete?Sau facem altceva?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Gianina, ideal ar fi sa fie ceva de primavara. M-am uitat la tine pe blog dar nu stiu la care felicitare te referi anume.

 11. Am trimis si eu un mail cu lucrarea elevilor mei. L-ați primit?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Da, l-am primit, e foarte frumos!

   1. Mulțumim!

 12. coca79 says: Reply

  Am realizat si noi ceva:)http://ursuletinazdravani.wordpress.com/2012/02/26/martisoare-cu-buburuze-origami/
  Incerc sa trimit maine pozele pe mail.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Am primit, multumesc!

 13. coca79 says: Reply

  Am terminat si fluturasii evantai :).
  http://ursuletinazdravani.wordpress.com/2012/02/27/fluturasi-evantai/
  Trimit imediat si pozele prin transfer. ro.

 14. […] Laura Frunza a lansat o provocare mamicilor bloggerite si nu numai sa trimita materiale lucrate de ele si de pitici pentru martisor in vederea realizarii unei reviste gratuite in format pdf. Multumita Cristinei de la Talente de Nazdravani, materialele trimise au fost aranjate si formeaza “Revista – martisor“. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } […]

Leave a Reply