La ceai cu Simona Tache şi Lipton

Când Simona Tache a organizat la ea pe blog un concurs al cărui premiu era o întâlnire cu ea şi ceaiul verde, m-am înscris imediat pentru că îmi doream s-o cunosc personal să-i mulţumesc pentru susţinerea din campania anti-Rao. Am avut bucuria să fiu selectată, aşa că aseară am mers într-un loc intim, cu o curte care ne-a ţinut afară toată seara, am degustat ceai verde (cald şi rece), aperitive delicioase, un desert fastuos şi am stat la palavre despre câte în lună şi în stele (nu vă spun despre ce, pentru că ce se spune între prieteni, rămâne între prieteni 🙂 ) A fost o seară superbă, relaxantă, în care s-a râs mult şi s-a discutat mult despre ceaiul verde şi despre obiceiuri sănătoase, dar şi despre viaţă în general, cu tot ce înseamnă ea. Simona este exact aşa cum mi-am imaginat-o: foarte deşteaptă şi oricând cu o replică potrivită pe buze (şi foarte frumoasă!).

Am avut ocazia să o cunosc în acest cadru şi pe Cristina Bazavan, despre care v-am povestit anul trecut, după Women On Web (apropo, mă duc şi anul acesta, cine mai vine?). Mă bucur că am avut ocazia să stau de vorbă cu ea şi să-mi schimb părerea pe care mi-o formasem despre ea şi am ajuns la concluzia că omul Cristina Bazavan este diferit de jurnalistul Cristina Bazavan. Că atunci când eşti o figură publică, eşti supus unei presiuni enorme şi trebuie să te protejezi cumva şi nu te poţi deschide oricând, oricum, oriunde. Aseară mi s-a părut caldă, prietenoasă, sensibilă, o prezenţă diafană încălţată cu nişte tenişi albi adorabili (de când îmi doresc şi eu o pereche din ăia!).

În concluzie, a fost o seară splendidă şi sper să mai am ocazia să iau parte la asemenea întruniri.

10 Comment

 1. Ana M says: Reply

  Laura, eu as vrea sa merg la Women on web, o sa cer astazi invitatia. Vrei sa mergem impreuna? 🙂

  1. Laura Frunza says: Reply

   Ana, incearca sa ceri invitatia sa vezi daca mai sunt locuri si ne vedem acolo, cu siguranta. Mi-ar face placere sa ne cunoastem.

 2. Ma bucur ca ai avut o intalnire placuta si ai petrecut o seara frumoasa,si eu visez la asa ceva,mai ales ca am primit chiar ieri pe mail o postare de le blogul unei americance si avusese si ea o astfel de intalnire cu cateva doamne din blogosfera…iti doresc sa mai ai astfel de trairi!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, Gianina, si eu sper sa mai am parte de ele si cred ca mai sta si in puterea noastra sa le cream, asa ca ma gandesc si eu la o intalnire cu cititoarele mele in curand.

 3. buna Laura mi-a placut sa te cunosc…
  haha deci exact cind mi-am editat postul si iti scriam, si tu imi scriai mie..ce sincronicitate..pup

  1. Laura Frunza says: Reply

   Da, cred ca a fost soarta 🙂

 4. […] scris, au scris despre întâlnire Laura Frunză și Karmapolice: aici și aici (am roșit de-adevăratelea la cuvintele lor prea frumoase despre mine, o să vedeți că […]

 5. Nu stiu de ce nu reusesc sa comentez cu profilul wordpress, dar merge si cu Facebook.

  Ce faina intalnire, tanjesc si eu dupa asa ceva! Stii ca Roxana mea o sa vorbeasca si ea la WOW si are emotii… s-o incurajezi, daca ai ocazia 🙂

  1. Laura Frunza says: Reply

   Nu ştiam că Roxana o să vorbească la Wow, parcă n-am văzut-o pe lista. O să o încurajez, promit.

 6. Cum a fost in Iordania, s-a confirmat abia marti, cred, dar e sigur, vineri va vedeti acolo. Multumesc!

Leave a Reply