La revedere, grupa mică!

Azi a fost ultima zi de grădiniţă pentru Elizuca mea. Serbarea au avut-o de săptămâna trecută, nu a fost nimic special, câteva poezii şi cântecele au marcat trecerea la o nouă etapă. Copiii au fost cuminţei la serbare şi nici educatoarea nu a pus presiune mare pe ei. Cred că asta îmi place cel mai mult la ea, că nu pune presiune pe ei şi ne sfătuieşte şi pe noi, părinţii, să nu exagerăm. În tot anul şcolar n-am cumpărat nicio revistă, nicio carte, n-am cotizat în exces pentru mai nimic, nu ne-a cerut costume extravagante la cele două serbări (de Crăciun şi acum de final), nu a făcut nu ştiu câte serbări şi festivităţi şi, în general, nu a cerut de la aceşti copii mai mult decât pot ei da. Per total, abordarea ei mai relaxată îmi convine.

Am vrut să păstrez o amintire frumoasă din ultima zi de grădiniţă aşa că m-am inspirat dintr-o idee văzută pe net şi i-am făcut Elizei o poză în acelaşi loc în care i-am făcut în prima zi, având în braţe un tablou cu o fotografie de atunci. Apoi am mai făcut şi alte poze în curtea grădiniţei, ca să am din ce să selectez pentru albumul cu Momente speciale din viaţa ei.

Puteţi aplica această idee şi la prima zi de şcoală, nu numai la prima zi de grădiniţă, şi veţi putea, astfel, urmări evoluţia copilului şi păstra o amintire specială a celor două zile.

19 thoughts on “La revedere, grupa mică!

  1. Laura, eu sunt sigura ca nici nu iti doresti un copil cuminte in sensul ala popular. Cu minte insa da, si la cat de nazdravana pare Eliza, sigur e asa! Felicitari, ai un puiut tare dragut si cu personalitate, se vede inclusiv in fotografii 🙂

  2. Uneori ratam momentele acestea tocmai din prea mult stres si prea multa presiune, din griji adiacente si inutile. E asa de frumos cand gasesti ragaz sa te bucuri cu adevarat de clipele astea unic si sa mai faci si o poza. foarte frumoasa ideea si de tinut minte. Eliza este o scumpa.

  3. ce fetita frumoasa! felicitari pentru primul an de gradinita si vacanta cu multa joaca!!
    i-am facut si eu lui R fotografii in prima zi de gradinita si in ultima. este o mare diferenta de atitudine 🙂 nepretuite aceste momente!

  4. Pingback: Felicitare pentru prima zi de şcoală « Idei pentru mamici si copii

  5. Pingback: La revedere, grădiniţă, bun venit, şcoală dragă! | Idei pentru mămici şi copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *