S-a lansat noua platformă Mamaloo

Mamaloo este rezultatul muncii echipei din spatele site-ului şi emisiunii Totul despre mame şi este o platformă de interacţiune pentru mămici – un fel de forum, site, blog, facebook toate într-una. Pentru a intra în “reţea” trebuie să vă introduceţi adresa de email pe prima pagină şi apoi veţi primi un email cu instrucţiuni de accesare.

Eu am deja cont şi, deşi nu am postat nimic şi nici n-am apucat să-mi fac un profil mai detaliat, sunt sigură că în timp, după ce voi reuşi să-i desluşesc misterele, va deveni un loc în care voi poposi mai des.

“Mamaloo.ro vine ca o completare firească a unui produs complex, dedicat mamelor. Emisiunea Totul despre Mame a ajuns deja la al doilea sezon și este un punct de referință pentru mămicile din România. Site-ul Totul despre Mame oferă, de aproape un an, conținut zilnic de calitate pentru mame, strângând peste 1500 de articole dedicate parentingului și o comunitate de aproape 40.000 de mămici pe Facebook și site. Cu experiența dobândită în tot acest timp și cunoscându-ne foarte bine publicul, următoarea mișcare firească era crearea unei platforme  prin care această comunitate să interacționeze, să facă schimb de idei și experiență. Am ales formula unei rețele sociale pentru că ni s-a părut cea mai apropiată de nevoile reale ale target-ului nostru, iar Mamaloo.ro înseamnă, în același timp, un spațiu personal și unul de interacțiune. Suntem siguri că aceste trei direcții – rețea socială, site, emisiune –  reprezintă formula câștigătoare pentru a fi lideri de piață pe zona de parenting” declară Dragoș Gurăroșie, director executiv Starship Media.

Mulţumesc echipei Mamaloo pentru cadoul primit la lansarea platformei – nu ştiu cine a ales cadourile, însă produsele de îngrijire sunt două pe care mi le doream de multă vreme, iar jocurile sunt din gama preferată de Eliza (magnetice)

7 Comment

 1. Raluca says: Reply

  Si eu m.am inscris de 2 sapt,si astept mail de la ei sa ma pot loga.emisiunea o urmaresc de cand am nascut.tu deja ai intrat in comunitatea mamaloo si iti trimit si cadouri…asta Da respect preferential.no ofense (si site.ul tau il gasesc ff interesant,si il urmaresc de 2 ani aproape zilnic)

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc ca ne-ai spus, la fel o sa rog pe cineva de la ei sa raspunda.

 2. corina says: Reply

  Laura, din pacate nu e suficient sa te inregistrezi la ei cu adresa de mail. trebuie sa ai si-o pila sau sa fii mamica cunoscuta sau sa ai blog sau cine stie mai ce… eu m-am inregistrat de mai bine de o saptamina si n-am priimit nimic. Asa ca e tot o chestie exclusivista, nu pt toate mamele… din pacate.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Corina, eu nu stiu ce sa-ti raspund, asa ca voi ruga pe cineva din partea lor sa verifice si sa iti raspunda. Imi pare rau ca ai intampinat probleme cu inscrierea pe platforma 🙁

 3. vavaly says: Reply

  Am reusit si eu sa ma inscriu pe platforma, am primit email dupa doua zile si acum incerc sa imi dau seama cum functioneaza. Imi doresc sa postez cateva articole despre experienta mea in ceea ce priveste cresterea si educatia copilului. Sper sa fie de bun augur aceasta noua comunitate, cu idei constructive si discutii civilizate.

 4. Dana says: Reply

  Pentru mamicile care au incercat sa intre in mamaloo.ro, va rog sa verificati daca nu ati primit un email de la suport@totuldespremame.ro prin care vi se confirma accesul si ce trebuie sa faceti mai departe (va rog sa verificati si in Spam). Toate cererile de intrare in retea, cu adrese de email valide, au fost aprobate si trimise.

 5. […] Laura, Simina 3 badica, Fifi stie, o mamica de meserie, Ana Maria, Yona urban mamica…si mai […]

Leave a Reply