Atelier de balet pentru copii “Crăciunul fermecat”

Studioul de balet Attitude unde merge Eliza, ne surprinde cu o idee originală de cadou pentru copii. Dacă ai un copil între 3 şi 10 ani, în loc să-i faci cadou o jucărie, oferă-i o experienţă şi du-l la unul din atelierele de balet la care se vor învăţa paşi de balet din Spărgătorul de Nuci. Timp de două ore, copiii se vor distra alături de profesoarele de balet minunate de la Attitude, îşi vor face noi prieteni, vor asculta o muzică superbă şi vor afla povestea uneia dintre cele mai faimoase opere de balet cu specific de Crăciun.

Costul atelierului este de 100 de lei, bani în care intră şi cadouri pentru ei (papucei de balet, diplome, poze, filmarea pe DVD şi costume) şi multă, multă distracţie. Zona este foarte accesibilă, este la maxim zece minute de mers pe jos din Piaţa Romană, spre Eminescu, pe strada Emil Balaban nr 6.

Atelierele au loc pe 1, pe 8 şi pe 15 decembrie iar înscrierile se fac pe site sau la telefon. Eu sunt tentată s-o înscriu pe Eliza, deşi ea merge la balet acolo în mod normal, doar pentru că îi place mult muzica din Spărgătorul de Nuci şi pentru că va fi cu siguranţă foarte distractiv.

Despre Attitude Ballet Studio

Attitude Ballet Studio este o şcoală de dans din Bucureşti, înfiinţată în 2011, care organizează cursuri de balet pentru copii, balet pentru adulţi, dans de caracter, cursuri individuale de balet, lyrical dance şi dans contemporan. Attitude Ballet Studio crează un mediu primitor şi un spaţiu motivant unde oricine, indiferent de vârstă, este aşteptat să înveţe, să creeze şi să-şi exprime talentul prin dans. Despre studio şi despre Georgiana, minunata profesoară a Elizei, am mai scris eu aici.

4 Comment

 1. sima says: Reply

  Chiar este o idee de cadou deosebita.Multumim ptr ea.

 2. […] această poveste dinainte, cu siguranţă aş fi apreciat spectacolul. Sau dacă s-ar fi organizat ateliere de balet cu tema Spărgătorul de Nuci ca cel pe care Attitude Ballet Studio îl organizează pentru copiii […]

 3. Alexandra says: Reply

  multumesc mult, m-ati ajutat sa fac un cadou deosebit unei prietene! eu nu sint din bucuresti, dar am platit un loc pentru fetita unor prieteni din bucuresti careia ii place baletul. am inteles ca s-a simtit foarte bine.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Cu mare drag, ai facut o alegere foarte buna de cadou 🙂

Leave a Reply