Brăduţ din beţe de îngheţată

bradut

Am văzut cândva pe internet o variantă de brăduţ din beţe de îngheţată şi am reţinut ideea pentru că mi-a plăcut foarte mult.

Materiale: beţe de îngheţată (fie le colecţionaţi dar s-ar putea să vă încurce brandul de pe ele, fie le cumpăraţi la set din magazinele cu materiale pentru hobby), un adeziv puternic (prenadez am folosit eu), steluţe sau alte ştrasuri pentru decor, panglică pentru agăţat.

Eu am folosit câteva beţe verzi pe care le mai aveam dintr-un set cumpărat mai demult şi în care erau beţe de mai multe culori. Le-am tăiat cu chiu cu vai cu un mini-fierăstrău tocit (găsiţi unul la câţiva lei în Hornbach) apoi le-am lipit pe un alt băţ, întreg, cu adeziv tip prenadez. L-am decorat cu steluţe şi i-am adăugat agăţătoare aurie.

bradut

Dacă aveţi beţe de culoarea lemnului, pictaţi-le cu acrilice sau tempera şi lăsaţi-le să se usuce înainte de a le lipi.

Mai găsiţi acest brăduţ şi pe blog la Raluca, într-o variantă foarte frumoasă, iar aici Raluca a făcut unul din mai puţine beţe, dar la fel de reuşit.

3 Comment

 1. Raluca says: Reply

  Multumesc ca ai recomandat bradutii mei 🙂 Al tau e foarte dulce, verdele acela ii da un aer vintage.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, Raluca!

 2. Laura Frunza says: Reply

  Ce fel de paie, de baut? Suna interesant. Betisoarele au fost fix ultimele pe care le-am mai avut dintr-un set de bete colorate primite mai demult. Gata si cu ele de-acum. Trebuie sa lichidez stocul de materiale, asa ca am lucrat cu ce-am avut, n-a fost nevoie sa mananc inghetata 🙂

Leave a Reply