Reduceri de Paşti la Toyscom

Dacă vă pregătiţi de Paşti şi încă nu ştiţi ce să aducă iepuraşul, aruncaţi un ochi şi pe site-ul Toyscom – au reduceri de 20% la toate jucăriile, un cadou constând într-un voucher de 20 de lei la comenzi peste 100 de lei (voucher pe care îl puteţi folosi în perioada 15 mai – 31 decembrie 2013) şi transport gratuit la cumpărături de peste 199 de lei.

Pentru copiii cărora le plac jucăriile şi jocurile care să-i pună la treabă, puteţi alege ceva din categoria “Puiul meu creativ” – noi avem deja toate seturile de mobilier, setul de decorat gentuţa, setul cu balerina din lemn şi seturi de autocolante din spumă.

1

Pentru copilaşii mereu în mişcare, ce ziceţi de un whirlee?

New Image

Iar pentru distracţii fantastice în aer liber, ce spuneţi de un produs din gama Gazillion? Sunt următoarele la noi pe listă, Eliza e cel mai mare fan al balonaşelor din câţi aţi cunoscut 🙂

3

De la Toyscom noi mai avem ursuleţul Bubu, de care v-am mai vorbit aici, şi doi bebeluşi din gama Paola Reina, de care o să vă povestesc în curând dacă îmi mai permite timpul.

4 Comment

  1. violeta_argatu says: Reply

    Whirlee-ul este super:). noi avem pe langa casa un damb si mergem cu skateboard-ul si whirlee-ul acolo-ne punem in fund si ne dam drumu’ la vale. senzatii tari la preturi mici :D. nu se compara cu jucariile de genul din comert.noi l-am cumparat in primavara (in jur de 40 de ron parca a fost) si suntem fff multumiti. faptul ca rotile se “sucesc” in toate directiile este fantastic :). daca stateati pe ganduri dc sa-l achizitionati sau nu, nu mai stati. nu stiu cat costa acum :P, dar merita!!!

    1. Si pe mine m-ar tenta, dar Eliza e prea mare deja pentru el…

  2. violeta_argatu says: Reply

    este…eu il luasem pt ioan,insa nu i se mai potriveste decat at cand se da cu el de pe damb in jos. Ana se plimba cu el, dar mai are pana il va folosi la capacitatea maxima. deocamdata da si ea din picioruse,se deplaseaza, dar cel mai mult ii place s-o impingem noi:)

  3. Uite am sa arunc o privire pe site-ul lor.Ultima data chiar a pictat setul acela de mobilier, s-a jucat dar o perioada a uitat de el. Am postat la momentul respectiv pozele cu ce meşterise ea, pe blog.

Leave a Reply