Felicitare cu flori din foiţe de bomboane

Această felicitare se face extrem de uşor, nu cred că mi-a luat mai mult de câteva minute s-o fac şi e una dintre cele mai reuşite felicitări făcute de mine, aşa că dacă aveţi azi sărbătoriţi pe nume Gheorghe, Georgiana, Georgeta, le puteţi încropi o felicitare superbă care să meargă de minune alături de o sticlă de vin bun sau de o cutie de bomboane fine.

flori

Materiale necesare: foiţe de bomboane (reciclaţi de la Rafaello sau cumpăraţi ca atare), scotch dublu-adeziv, hârtie glasată autocolantă verde şi diverse culori pentru centrele florilor. Se decupează cercuri din hârtie glasată galbenă şi se lipesc în mijlocul foiţelor. Florile astfel create se lipesc cu scotch dublu-adeziv pe hârtia de felicitare. Se decupează codiţele şi frunzele din hârtia glasată verde şi se lipesc. Aşa-i că nu-i greu?

M-am inspirat dintr-o felicitare văzută pe pinterest dar acolo era realizată cu foi mari de brioşe şi florile arătau mai degrabă a ouă prăjite 😀 cel puţin pe mine la asta m-a dus gândul când le-am văzut.

13 Comment

 1. violeta_argatu says: Reply

  este speciala, intr-adevar! Felicitari!!! o sa punem si noi ideea in aplicare (ca doar “mami, nu ti se pare ca n-am mai facut de mult o activitate”? -Ioan 🙂 ). La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Mucenic Gheorghe!!! Sanatate si spor in toate!

  1. Cred ca lui Ioan ii e dor de maratonul de citit, nu? 🙂

   1. violeta_argatu says: Reply

    cred ca da :). de citit citim in fiecare zi, dar la capitolul activitati am ramas in urma :(. nu mai reusesc cu nici un chip sa ma mobilizez…sunt si fff obosita- dar sper ca in maxim o luna sa-mi revin- azi noapte i-a iesit si ultimul canin Anei-sper sa se linisteasca si sa-nceapa sa doarma…sau cel putin sa nu mai planga noaptea . ar mai avea 4 masele si apoi gata,.. :).

 2. Este foarte frumoasa! Si de efect! Felicitari pentru idee si pentru realizarea ei!

  1. Multumesc, Adriana!

 3. simona says: Reply

  Foarte frumoasa si este usor de facut chiar si de un copil mai mic.

  1. Da, doar sa decupezi tu dinainte coditele si frunzele florilor si el doar sa lipeasca.

 4. ce traznaieeeeeee! mi-a placut la nebunie! 🙂

  1. Ce scumpa esti, multumesc! Cand ne mai vedem?

 5. Cred ca vor arata splendid, doar sa le pui o bulina contrastanta in mijloc. Mai am o idee cu foite din astea, sa vedem daca reusesc s-o pun maine sau poimaine.

 6. Raluca says: Reply

  Super faină ideea!
  Îmi place că este și frumoasă, dar și ușor de pus în practică – dacă ai uitat să cumperi felicitare pentru cineva, chiar reușești să o scoți basma curată în mai puțin de 5 minute cu ideea acesta! 😀

 7. […] variaţie la florile din foiţe de bomboane am realizat această narcisă. Materiale: baza pentru tablou (în cazul meu o bucată de placaj […]

 8. […] pachet de 3 sau 4 bomboane). Aici aveţi o idee de narcisă cu hârtiuţă de bomboană, iar aici alte […]

Leave a Reply