Un nou serial la Disney Junior

Încă de când au apărut reclamele la noul serial “Sofia Întâi”, Eliza m-a înnebunit cu întrebările: când începe? când începe? dar nu mai începe odată? A venit şi ziua mult aşteptată a episodului pilot şi ne-am aşezat amândouă să-l urmărim. A fost dragoste la prima vedere şi Eliza a devenit imediat fan Sofia. M-am bucurat foarte mult când agenţia care se ocupă de Disney – Porter Novelli – mi-a trimis o pungă personalizată cu imaginea Sofiei, o insignă, o coroniţă foarte elegantă, o carte cu prinţese şi o broşură cu sfaturi despre cum se comportă o prinţesă, scrisă de Andreea Marin, ambasadoarea animaţiei “Sofia Întâi” în România.

IMAG0557

Pe CD-ul cu informaţiile despre serial şi despre implicarea Andreei Marin în lansarea acestuia în România erau şi nişte poze de la o şedinţă foto în care Violeta, fetiţa vedetei, a pozat în Sofia la palatul Mogoşoaia. O şedinţă foto cu Eliza în prinţesă la Mogoşoaia este şi pe lista noastră şi sper să reuşesc să îi fac cadou aceste fotografii de ziua ei anul acesta şi sper să reuşească tot Viviana să mi le facă. Noi nu vom avea rochii la fel de frumoase, dar până atunci poate vom găsi ceva cât de cât adecvat 🙂

Foto: Sebastian Enache
Foto: Sebastian Enache

Sofia este o prinţesă diferită de toate celelalte, în primul rând este un copil sărac ajuns la palat prin căsătoria mamei ei cu regele. Astfel ajunge să aibă doi fraţi vitregi (un frate care se străduie s-o accepte şi s-o placă şi o soră care pare să o antipatizeze şi să o invidieze), să meargă la şcoala de prinţese (condusă de Flora, Fauna şi Vremebună – cele trei zâne din frumoasa adormită) şi să … vorbească cu animalele. Căci Sofia nu e o fetiţă obişnuită, ea primeşte cadou o amuletă magică şi, cu ea, o mulţime de alte daruri, printre care şi abilitatea de a contacta toate celelalte prinţese – în episodul pilot apare Cenuşăreasa care o ajută să iasă dintr-un impas.

Sofia

Noul serial va putea fi urmărit la Disney Junior începând cu data de 11 mai, de la ora 10.00.

P.S. Şi noi am fost duminică la Mogoşoaia şi e superb acolo!

DSCN9620

5 Comment

 1. MARIA says: Reply

  🙂 Cred că e super drăguț serialul!

 2. Foarte interesant. Cu doua fete in casa iti dai seama ca si noi am urmarit episodul pilot, nu se putea altfel, desi pentru alte desene nu prea dam drumul televizorului. Ma bucur ca au aparut deja lucrusoare cu Sofia.

 3. MARIA says: Reply

  Nici noi nu prea îl folosim. Dar computerul… mă mir că nu s-a stricat!;)

 4. Sunt tare dragute desenele, iar personajele extrem de simpatice.
  Disney Junior si Romtelecom au lansat un concurs pe Facebook unde puteti castiga premii cu Sofia Intai (bandana, tricou, abtibilduri etc) si chiar si papusa.
  http://www.facebook.com/romtelecom/app_402886316476200
  Poate o sa le placa si fetitelor voastre!

  1. Multumim de pont, Oana!

Leave a Reply