La mulţi ani, bunico!

Azi e ziua bunicii mele şi pentru că nu pot fi alături de ea decât cu gândul, am vrut să îi dedic o postare specială. Am şi o surpriză pentru ea care va ajunge acolo ceva mai târziu, însă sper să-i placă şi pentru asta îi mulţumesc Marei, ştie ea de ce şi o să vă arăt şi vouă când va putea fi dezvăluită.

Între timp, la mulţi ani, bunico, mulţumesc că m-ai crescut câţiva ani şi că încă mai zâmbeşti când mă vezi! Să ştii că mă gândesc mereu la tine!

DSCN5556

De la ea a moştenit mama, şi mi-a dat şi mie, incapacitatea de a sta locului măcar o clipă şi de a lenevi, precum şi dragostea faţă de muncă şi abilitatea de a răzbi în ciuda tuturor greutăţilor. Ar fi fost bine dacă aş fi moştenit şi optimismul lor, dar na, nu le poţi avea pe toate 😀 Cât despre celelalte, le consider unele dintre cele mai mari calităţi pe care le poate avea omul modern şi le mulţumesc amândurora pentru ele!

15 Comment

 1. La multi ani bunicii tale!
  Draga de ea!
  ii semeni putin la trasaturi 🙂

  1. Hehe, da, seman perfect cu mama, de fapt, care seamana cu bunica (evident). Ma uitam acum cateva zile pe niste poze mai vechi, la 20 de ani eram o copie fidela (desi nu asa frumoasa si eleganta) a mamei de la 20 de ani ai ei.

 2. gilda says: Reply

  La multi ani! … sa va bucurati una de cealalta ,cu sanatate , cat mai mult timp!

  1. Multumesc, Gilda, asa sper si eu, a implinit doar 78 de ani, deci mai e loc 🙂

 3. Ioana says: Reply

  La Multi Ani!

  1. Multumesc, Ioana!

 4. La multi ani! Ce bunica draguta !! 🙂 .Eu nu mai am bunici de muuulti ani 🙁

  1. Imi pare rau sa aud asta. Da, e foarte draguta, si mereu face ceva cu mainile, in pozele de anul trecut impletea ceapa, acum desface mazare. Abia acum imi dau seama ca n-am nicio poza cu ea in care sa stea degeaba 🙂

 5. simona says: Reply

  LA MULTI ANI!!!! cu sanatate.

  1. Da, asa sa fie, la varsta ei sanatatea e cea mai importanta!

 6. La multi ani! muulti ani inainte cu sanatate, esti norocoasa ca este alaturi de tine

  1. Multumesc, Giorgiana, chiar ma simt norocoasa!

 7. violeta.argatu says: Reply

  La multi ani si multumesc pt post! Mi-ai starnit amintiri frumoase si un dor nbun de ai mei bunici pe care doar in vis si-n poze ii mai vad. Esti tare norocoasa :). S-o tina Dumnezeu in putere atat cat va mai fi! Iar tie(si Elizei) sa-ti ofere cat mai multe ocazii de a petrece timpul alaturi de ea. SANATATE

  1. Multumesc, Violeta, chiar regret ca nu pot merge mai des la tara sa petrec mai mult timp cu ea… dar e asa departe….

 8. Mirela, mama lui Ile says: Reply

  La multi ani cu sanatate bunicii tale, semeni cu ea.. Iti multumesc ca mi-ai amintit ce dar pretios sunt bunicile.

Leave a Reply