Programe de Crăciun la Disney Junior

În luna decembrie, canalul de animaţie Disney Junior a pregătit micilor telespectatori o mulţime de surprize. Vor fi animaţii noi şi episoade din serialele favorite cu tema Crăciunului, precum şi episoade noi din ultimul sezon Atacul Artei. Vă las mai jos comunicatul primit ca să vă alegeţi singuri ce vreţi să vizionaţi (Nu rataţi în niciun caz Puiul de Gruffalo, e o animaţie absolut superbă!)

V-am spicuit eu din comunicat şi v-am alcătuit un program ca să vi-l notaţi pe scurt şi să-l puneţi pe frigider să nu uitaţi ceva, iar dacă vreţi să consultaţi comunicatul integral, cu detalii, îl găsiţi aici.

Atacul artei, sezonul 3, începe sâmbătă pe 7 decembrie la ora 08.45. Va fi difuzat în fiecare sâmbătă la ora 08.45

Premiera filmului Mulan va avea loc tot pe 7 decembrie la ora 10.25.

Clubul lui Mickey, Salonul de animale al lui Minnie va fi difuzta pe 14 decembrie la ora 10.25.

Henry Dragomonstru – episod festiv Happy Hugglemas, pe 21 decembrie la 09.35

În toată săptămâna Crăciunului, Disney Junior a pregătit o mulţime de surprize pentru micii telespectatori. În fiecare zi la 10.55 vor putea vedea câte un film minunat (Sofia: Once Upon a Princess, Room on the Broom, The Gruffalo, Puiul de Gruffalo şi, pe 24 decembrie, Dragă Dracula). Toate vor fi date în reluare de la 19.05, în caz că dimineaţa nu vă puteţi uita.

Disney

Jake şi piraţii din ţara de nicăieri, Salvarea lui Jake, un episod complet nou, pe 28 decembrie, de la 10.25.

Disney Junior în concert – pe 31 decembrie, o zi întreagă alături de muzica interpretată de personajele Disney. În program intră Imagination Movers, Doctoriţa Pluşica, Henry Dragomonstru, Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri şi Clubul lui Mickey Mouse. În plus avem doua suprize: Sofia Întâi: A fost odata o Prinţesă şi Manny Iscusitul: Problema Zăpezii.

Prima zi din an cu bal mascat, cu episoade duble din serialele preferate, inclusiv Sofia Întâi, Zou, Doctoriţa Pluşica, Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse şi Aventurile din Disney Fairies – pe 1 ianuarie 2014 de la ora 09.35

4 Comment

 1. Elena says: Reply

  Multumim pentru informare!!!

 2. Elena says: Reply

  Multumim pentru informare!!!

 3. Şi nouă ne place Puiul de Gruffalo. Am văzut prima parte, când a apărut Gruffalo, dar şi partea a doua, cu păţaniile puiului de Gruffalo.

  Alexia e hipnotizată. Mă amuz când repetă şi ea anumite cuvinte ale povestitorului/şoricelului

  1. Am vazut zilele astea ca a aparut si cartea la editura Cartea Copiilor, tradusa de un poet, deci traducere fain-frumoasa. Am si comandat-o dar cred ca ajunge la mine abia dupa Craciun ca am rugat o prietena sa-mi includa comanda intr-a ei 🙂

Leave a Reply