Core Synergy la Attitude Ballet

Deşi Eliza face balet acolo, am aflat de atelierul de Core Synergy de la Miha care e abonată la ei pe site şi primeşte newsletterul. Eu recunosc că nu sunt abonată, am început să am oroare de newsletter-uri şi dacă aflu ceva, bine, dacă nu, nu. Dar Miha s-a dus la un atelier de balet pentru începători (a povestit aici), i-a plăcut şi e cu ochii pe ei. Aşa că m-am înscris şi eu 😀 Cine mă cunoaşte, ştie că eu nu fac mişcare din asta organizată. Nu, nu, eu fac destulă mişcare alergând de colo-colo unde am treabă şi stând în picioare în bucătărie şi având grijă de Eliza şi aşa mai departe. În plus, mă simt stânjenită să fac mişcare în grup organizat pentru că mereu sunt la dreapta când toţi sunt la stânga şi jos când toţi sunt sus (motiv pentru care nu dansez Meneito şi la Kangoo Jumps nu am riscat să mai merg şi nici nu particip la cele trei minute de energizare zilnică din birou). Dar pentru că o cunosc pe Laura Argeşanu (care va fi instructor la acest atelier) şi mă simt la Attitude ca într-o familie, am zis să încerc.

Core-Synergy-RGB-600x450

În fond, 30 de lei nu e o avere şi dacă nu mă descurc sau mă plictisesc în alea 90 de minute, pot să plec liniştită acasă şi să nu-mi pară rău.

2 Comment

  1. anca says: Reply

    Bravo! Poti privi lucrurile si din alt unghi: este bine din cand in cand si ,ideal, cat mai des sa inveti ceva nou. La ce nivel de stapanire vei ajunge nu e neaparat important, iar un dans, un sport ce implica miscari noi ajuta nu numai corpul si sufletul cat si creierul. Din cate stiu eu a invata ceva nou presupune crearea de noi sinapse. Nush cati neuroni noi presupune asta, dar cu siguranta macar unul:D.
    Din cate m-am documentat cel mai eficace mod de a crea noi sinapse si neuroni (pe langa beneficiile terapeutice) este lucrul manual. (stiu ca tu deja te implici in hobbyurile elizei, asa ca probbail e destul). Eu am de gand, cand imi voi permite, sa ma apuc de olarit si/sau sculptat. Si as incerca orice dans, din cand in cand invat 20 de minute de tap dance, dans din buric, bollywood, whatever:D. N-am trecut niciodata de lectiile introductive intrucat mi-a fost de ajuns, concluzionand dupa fiecare sedinta ca mi-am facut rost de inca un neuron:D
    Spor si dans placut! Sa te bucuri si nu te descuraja indiferent cat iti iese sau nu-ti iese.

  2. suna interesant. ar fi frumos si daca in provincie ar fi astfel de oportunitati.

Leave a Reply