Pentru Bucureşti – Eveniment caritabil Miniartshow şi Salvaţi Copiii România

Pe 1 martie în Bucureşti Mall (Calea Vitan 55-59), Miniartshow organizează o petrecere aniversară pentru cei doi ani de când există pe piaţa evenimentelor pentru copii din România. Evenimentul este gândit în aşa fel încât să atragă atenţia asupra campaniei celor de la Salvaţi Copiii, Bun venit pe lume, pentru care se poate dona prin sms la 8833. Accesul la ateliere şi la spectacolul interactiv este gratuit, dar ar fi frumos din partea voastră dacă, înainte să vă duceţi copilul, aţi da un sms la 8833 şi aţi dona 2 euro pentru a strânge fondurile necesare dotării cu echipamente medicale a maternităților și secțiilor de nou-născuți din țară. De asemenea, se vor mai putea dona bani şi la faţa locului, dacă sunteţi interesaţi să susţineţi această cauză.

miniartshow-salvati copiii-banner site

Programul evenimentului:

  • 17:00-18:00 – distracţie, dans, facepainting şi baloane şi atelierul creativ “Vine vine primăvara”
  • 18:00-19:00 – “Scufiţa roşie” spectacol interactiv
  • 19:00- 20:00 – Tombolă, jocuri şi concursuri şi multe surprize

Despre atelierul creativ

Pe parcursul celor 3 ore, cei mici vor putea participa la atelierul creativ: “Vine, vine Primăvara”. La acest atelier cei mici vor face mărțișoare, ghirlande colorate și felicitări vesele. Pe parcursul atelierelor, copiii vor colora, decupa și vor confecționa, din diverse materiale, simbolurile primăverii: flori, fluturi, buburuze și păsări.

Despre spectacolul Scufiţa Roşie

La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv “Scufița Roșie”, un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Vă invităm să-i cunoașteți pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu același nume.

Invitaţi speciali

Trei actriţe cunoscute vor fi prezente acolo pentru a susţine cauza celor de la Salvaţi copiii: Nicoleta Luciu (mamă de tripleţi prematuri), Diana Dumitrescu şi Majda Yolo.

Leave a Reply