Felicitare de 8 martie cu nasturi

Am găsit o idee drăguţă de felicitare aici, via Pinterest şi m-am gândit s-o transform într-o felicitare potrivită pentru 8 martie. Când am întrebat-o pe Eliza ce vede în poză a spus: “tu şi cu mine când ne iubim”. Chiar dacă un adult nu vede acelaşi lucru, vă garantez că un copil va vedea în această schiţă simplă o exprimare a dragostei materne. Eu am vrut să fie o mamă care îşi sărută fiica pe frunte şi asta am reuşit să transmit.

felicitare

Materiale: carton alb, ştampilă cu inimioare (sau carioca/creion colorat), doi nasturi de dimensiuni diferite, adeziv, carioca neagră – eu zic că ar merge mai bine un liner sau un pix cu gel. Ar fi ieşit mai delicată imaginea dacă aveam ceva cu vârful mai subţire. Aşa am folosit un marker pentru CD-uri şi s-a şi imprimat pe verso, nu sunt chiar mulţumită de cum a ieşit. Mai rămâne să-i puneţi un canaf de mărţişor şi aveţi o felicitare numai bună pentru 8 martie, cu un minim de materiale şi efort.

Actualizare:

Pentru că am fost rugată de mămica Olandezul Zburător să îi dau o sugestie de felicitare similară de dat unei fetiţe de către un băieţel şi care să nu sugereze nimic nepotrivit, m-am gândit la varianta de mai jos: băieţel care dă fetiţei un buchet de flori. Ca materiale, doi nasturi (roz şi bleu) şi trei paiete, plus o cariocă şi nişte adeziv.

DSCN8712

Iar Julia a transpus imaginea cu mama şi fiica într-o agrafă de păr din fetru:

agrafa de par

4 Comment

  1. Hana says: Reply

    E minunata! Cateva linii simple si totusi atat de expresiva. Super!

  2. Tot ce pot spune e ca, a iesit minunat….Felicitari!

  3. E minunata!!!!!

  4. Cristina says: Reply

    Foarte draguta!! SI cate inimioare… daca ai destule in jur sa le culegi. Pune-le si pe-alea pe care le-ai distrus.

Leave a Reply