Detaliu decorativ cu miri

Făceam azi ordine la serviciu în dulăpior şi am găsit aceşti miri făcuţi dintr-un cleşte (cârlig, clemă) de rufe. Îi făcusem acum vreo doi ani pentru Mihaela, deşi ştiam că nu se dă în vânt după chestii artizanale dar voiam să-i pun un magneţel pe spate să şi-l pună la birou pe panoul metalic despărţitor. N-am mai apucat să-i pun magnetul şi cleştele a rămas uitat la mine în sertar. L-am găsit azi şi m-am amuzat de el. E foarte simplu de făcut şi poate constitui un detaliu drăguţ pentru o nuntă. Dacă vouă vă ies mai bine decât mie, le puteţi folosi chiar ca decoraţiuni pe mese, dacă nu, puteţi prinde cu un asemenea cleşte un bileţel de buchetul de flori pe care îl oferiţi sau de funda cu care aţi legat cadoul de la cununia civilă sau, pur şi simplu, cu magnet, ca mic dar pentru miri. Cred că există foarte multe posibilităţi pentru aceşti miri haioşi, totul e să ne punem imaginaţia la contribuţie.

Miri din clesti de rufe

Acum doi ani am găsit ideea pe un site, din păcate nu mai reţin unde, dar bănuiesc că deja e plin netul de diverse variante 🙂 Sper să vă placă şi a mea. Nu aveţi nevoie decât de acrilice (alb şi negru), cariocă neagră şi roşie, o bucăţică de dantelă/voal/tulle şi adeziv. După caz, mai puteţi decora cu mici ştrasuri sau puteţi face obrajul îmbujorat al miresei cu puţin fard de pleoape roz aplicat cu ajutorul unui beţişor pentru urechi.

Cum sezonul nunţilor e în plină desfăşurare (cu două săptămâni de pauză pentru ortodocşi), zic eu că prinde bine ideea asta 🙂

6 Comment

 1. Adina S says: Reply

  La tanc ideea. Cumnata mea se marita peste 2 saptamani si eu o sa-i fac masa de acasa sa arate frumos, deci….multumesc frumos!

  1. Adina, mi se par dragute decoratiunile astea sa prinzi niste meniuri sau niste felicitari sau alte detalii 🙂

 2. Adina S says: Reply

  Da, si mie. O sa cumpar niste clesti mai lungi fata de ce am eu, asta imi lipseste. Altfel treceam acum la treaba 🙂

 3. O idee pe cât de simplă pe atât de frumoasă şi sugestivă. Excelent !Şi … drăguţ din partea ta că ne-ai arătat şi nouă. Abia aştept să pot folosi ideea.

 4. violeta.argatu says: Reply

  super!!!!

 5. Transport microbuze says: Reply

  Cat de frumos! O idee simpla, dar foarte interesanta si usor de realizat. Ma bucur pentru faptul ca iti faci timp si cauti astfel de idei si le impartasesti cu noi!

Leave a Reply