Scena Naşterii Domnului – tablou din ipsos

iesle

Prima oară am văzut acest tablou din ipsos acum doi ani. De atunci mă chinui să-mi cumpăr şi eu o matriţă numai că, evident, m-am tot trezit prea târziu şi nu le mai găseam pe stoc. Anul trecut am avut bucuria de a primi o scenă a Naşterii Domnului din ipsos cadou de la Atelierul Irinei.

Am fost foarte fericită numai că nu am mai apucat s-o pictez şi am pus-o bine pentru anul acesta când norocul (şi un pic de influenţă tot din partea Irinei) a făcut să găsesc şi eu matriţă. Le avertizez de pe acum pe toate prietenele mele că asta vor primi cadou copiii lor de la mine anul acesta, deja m-am apucat de turnat 🙂

iesle

M-am chinuit un pic la pictat, sunt multe detalii şi trebuie răbdare şi atenţie. Am folosit mai multe tipuri de vopsele pentru că aveam nevoie de nuanţe diferite. La final am şi lăcuit-o (cu un lac pentru decoupage – atenţie, nu unul pe bază de apă) să se vadă mai bine.

iesle2

Puteţi comanda aceste tablouri de ipsos de la Irina dacă intraţi pe pagina ei de facebook (scena Naşterii Domnului costă 5 lei). În afară de scena Naşterii Domnului, Irina mai are o mulţime de alte figurine cu tematică de Crăciun, dar nu numai. Cred că este una dintre cele mai bine “dotate” furnizoare de figurine, are extrem de multe matriţe, cu fructe şi legume, Mickey şi Minnie, suporturi pentru lumânări, animale, tablouri etc.

Irina este WAHM (mamă care lucrează acasă) de trei copii mici şi v-o recomand cu toată încrederea! Dacă s-ar apuca să-şi pună la punct pagina şi pozele cum o tot bat eu la cap de ceva vreme, ar fi şi mai bine, dar trei copii mici nu prea-ţi lasă timp de pozat şi stat pe net, aşa că, dacă vă comandaţi, sigur s-ar bucura daca i-aţi trimite voi poze cu figurinele pictate ca să le adauge într-un album special. Spor la lucru!

3 Comment

  1. ancuta says: Reply

    Laura,
    Foarte bine ti-a iesit! Imi da o idee sa comand si eu, pt anul viitor, ca acum e deja tarziu, pt mama mea si clasa ei la scoala vreo 20-25 de bucati si instrumente pt pictat (e invatatoare). E o idee, nu? Multumim ca vii cu idei 🙂

    1. Da, e o idee minunata. Eu anul trecut sau acum doi ani am daruit clasei Elizei ingerasi turnati din ipsos. In martie le-am dus inimioare pentru martisoare, de Pasti oua. Sunt multe posibilitati!

  2. […] câteva figurine (globuri şi scena Naşterii Domnului) de la Atelierul Irinei, la recomandarea Laurei. Am pictat aceste globuri cu acuarelele obişnuite cu care Mihai îşi creează desenele ce ajung […]

Leave a Reply