Concurs pe blogul editurii Iona

Pentru al treilea an consecutiv, editura Iona organizează concursul de ziua Sfântului Nicolae. Dacă vă doriţi cărţile lor, aveţi acum ocazia de a câştiga unul dintre cele patru premii a câte un pachet cu patru cărţi fiecare. Click pe fotografie pentru a participa, iar dacă aveţi răbdare m-aş bucura să-mi spuneţi şi mie ce tradiţii de Crăciun respectaţi în fiecare an. Mult succes!

concurs2014

4 Comment

 1. Multumesc ca mi-ai facut cunoscut acest concurs. Mi-a placut sa particip. Traditia colindatului imi place sa o respect an de an 🙂

 2. Multumim ca ne-ai anuntat de concurs.
  Eu incerc sa pastrez traditia colindatului si impartitul Turtelor de Craciun. Iar la colindat Cezara merge imbracata in costum popular. Anul acesta speram sa avem si noi, adultii, macar camasi traditionale.

 3. violeta.argatu says: Reply

  Multumim pt concurs…incercam si de data aceasta, poate,poate. Cu siguranta au aparut titluri noi :).

  Grea intrebare. Nici nu stiu cu ce sa-ncep, mai ales pt ca anul acesta am impodobit bradul de ieri :D. as fi inceput cu asta, dar nu se mai pune. Asa ca, trecem la colinde. In seara de 23 decembrie ne adunam cativa parinti si mergem prin imprejurimi cu cei mici la colindat. Bucurie mare,mare. anul trecut nu am participat, a fost doar sotul cu copiii, si cred ca nici anul acesta nu reusesc s-o fac.

  Apoi, incercam sa-i implicam pe cei mici in activitatile gospodaresti, culinare,etc :). Anul trecut au calarit porcul :)), anul acesta nu mai avem propriul nostru porc, dar cumparam de la cineva de la tara o jumatate, mai mult de dragul vremurilor care au apus de mult. Placerea cea mai mare vis-a-vis de “subiectul” mai sus mentionat, consta in a pregati pomana porcului, asa cum o faceau bunicii mei. am reusit sa-l “imbolnavesc” si pe sot :D.

  In seara de ajun, pitim cadourile sub brad si dimineata stam si ne minunam vazand bucuria din ochii celor mici… Incercam, sau mai bine zis incerc atat cat pot sa nu umbresc semnificatia sarbatorii Nasterii Domnului, facand abstractie de multitudinea Mosilor Craciun si a ceea ce aude Ioan la scoala. El stie de ce primim si de ce facem cadouri, dar il mai fura si peisajul din cand in cand :).

  In afara de asta, incercam ca in ziua de Craciun, impreuna cu parintele duhovnic (preot de spital) sa facem o bucurie celor care-si petrec sarbatorile in saloane- mamaliguta calda,, carnati, sarmalute, smantana si ardei iute :). anul trecut am reusit pt prima data sa punem in aplicare, sper sa fim sanatosi si s-o putem face si anul acesta.

 4. cristina o says: Reply

  Participam la taierea porcului, impodobim bradul si oferim cadouri!

Leave a Reply