Turneu Zurli de Crăciun

Mirela și Gașca ZURLI au o nouă surpriză pentru prietenii Zurli! Pentru că au văzut cât sunt de iubiți și așteptați de părinții și copiii din toată țara, membrii Găștii se urcă din nou în microbuzul ZURLI, să împartă din magia Crăciunului! “Uite, vine Moș Crăciun” este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun, dedicat întregii familii.

Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună, au pregătit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei.

Zurli de Craciun

Surpriza spectacolului este Moș Crăciun, care își face apariția, spre bucuria copiilor din sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Spectacolul este interactiv, copiii și părinții din sală fiind în permanență antrenați în acțiune, în cântece și jocuri. Cântecele și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie.

Programul Turneului:

2 decembrie- Sibiu, Casa de Cultură a Sindicatelor
3 decembrie- Baia Mare, Teatrul Municipal
4 decembrie- Zalău, Casa de cultură a Sindicatelor
5 decembrie- Cluj, Casa de Cultură a studenților
6 decembrie- Satu Mare, Casa de cultură a Sindicatelor
7 decembrie -Târgu Mures, Casa Tineretului, Sala Mihai Eminescu
8 decembrie- Brașov, Centrul Cultural Reeduta
11 decembrie- Timișoara, Opera Națională Română
17 decembrie- Bacău, Casa de Cultură a Sindicatelor
21 decembrie – Bucureşti, Cinema Pro

Pretul unui bilet este de 25 lei. Copiii care sunt ținuți în brațe nu plătesc bilet.

Detalii pe www.zurli.ro

Sursa: comunicat de presă Zurli

4 Comment

 1. Laura de unde se pot cumpara bilete? Eu as merge la Satu Mare, dar din cate am inteles se merge doar pe invitatie de la Primarie, iar eu nu am “cunostinte” la primarie 🙁

  1. Adriana, nu cred, am impresia ca biletele se cumpara pe loc, in ziua evenimentului. O intreb pe Mirela si revin cu un raspuns.

  2. Adriana, am revenit. Intr-adevar, se pare ca au fost putine locuri si biletele s-au distribuit prin statiile locale de radio si televiziune, gradinite si centre de plasament. Imi pare rau 🙁

   1. adrianastildeviata says: Reply

    Laura, la Satu Mare sunt 2 spectacole Zurli. La ambele spectacole intrarea se face pe baza de invitatie de la Primarie, iar la invitatie eu ca si cetatean de rand al orasului SM nu am avut acces 🙁 . Pe mine ma deranjeaza foarte tare modul in care s-au distribuit invitatiile, in ideea in care la ultimul spectacol Zurli s-a anuntat ca de Mos Nicolae va fi spectacol cu Zurli pentru toti copiii, iar acum fetita mea asteapta spectacolul 🙁 Personal, mi s-ar fi parut normal sa fie o parte invitatii, o parte bilete de cumparat (mai ales ca sunt doua spectacole!!!) Eu as fi cumparat bilet (la fel cum am facut-o de fiecare data). Dar asta este, se pare ca in SM si pentru un spectacol Zurli trebuie sa ai pile 🙁
    Va doresc un mos cat mai darnic si ghetute pline !

Leave a Reply