Ateliere gratuite pentru copii în magazinele Hornbach

Magazinele de bricolaj Hornbach organizează în luna ianuarie, în zilele de sâmbătă, ateliere gratuite pentru copii, astfel:

10.01.2015: Atelier pentru copii – Construirea unui xilofon din lemn, interval orar 10:00-16:00
17.01.2015: Atelier pentru copii – Construirea unei prese pentru flori, interval orar 10:00-16:00
24.01.2015: Atelier pentru copii – Construirea unui hotel pentru insecte, interval orar 10:00-16:00

Magazine Hornbach se găsesc în Bucureşti, Baloteşti, Braşov şi Timişoara (din păcate). Plănuiesc să mergem mâine la construirea unei prese de flori, dacă merită efortul de a vă deplasa până acolo, vă dau de ştire.

 

6 Comment

 1. violeta.argatu says: Reply

  cum a fost la atelier? merita? 🙂

  1. Nu merita. Povestesc cand am putin timp.

 2. violeta.argatu says: Reply

  Ok, multumesc! Nu mai e nevoie ;). Ma batea gandul sa-l trimit pe Ioan, dar era nitel mai complicat.

 3. violeta.argatu says: Reply

  Un pic pe langa subiect… ai vreo idee legata de “Scoala altfel?”. Pe 28 e sedinta cu parintii, (nush dc ajung) dar dna ne-a rugat sa venim cu propuneri… Am tot rasfoit zilele astea netul, sunt idei garla, dar in zona in care locuim noi posibiliati pt a le aplica sunt minime.Nu avem decat o fabrica de lapte,paine si mobila cred… dna zicea ceva de o excursie pana la horezu… parca mi se pare totusi cam departe pt ei… dc ai timp, sau ai pe undeva vreo postare de genul, da-mi si mie un semn, te rog. Multumesc!

  1. N-am nimic din pacate. Nici prea multe idei. Eu sunt asa dezamagita si de povestea asta cu scoala altfel… Poate doar la Oraselul Cunoasterii sa merite o excursie.

   1. violeta.argatu says: Reply

    Nu stiam de existenta Oraselului Cunoasterii. Am intrat acum, e fff tentant. O sa pun pe lista, merci mult, mult de tot!

Leave a Reply