Pentru Bucureşti – Evenimente şi ateliere pentru copii

Librăria Humanitas de la Cişmigiu vă invită sâmbătă, 14 februarie, ora 11.00, la Campionatul poveştilor –  Atelier de povestit şi desenat cu scriitoarea Ioana Nicolaie. Copiii vor face cunoştinţă cu George şi prietenii lui, micii exploratori din George şi cheia secretă a Universului de Lucy şi Stephen Hawking. În timp ce supercalculatorul Cosmos le va deschide portaluri spre colțurile secrete ale Universului, echipele de copii îi va încuraja de pe Pământ pe George, cercetatorul Eric și pe fiica sa Annie, trimiţându-le mesaje si desene.
Koh-I-Noor și Editura Humanitas îi va premia la final pe cei mai entuziaşti dintre micii exploratori ai Universului. Intrarea este gratuită.
news-Campionatul-povestilorGeorge
Tot sâmbătă, dar la sala Dalles are loc un atelier gratuit pentru copii organizat de Blu Party, intitulat Scrisoare cu dragoste.La atelier copiii își vor folosi imaginația pentru a realiza felicitări tematice pentru părinți, decorate în culori acrilice și vor învăța într-un mod creativ despre legenda și semnificația sărbătorii iubirii la români și despre tradițiile celei mai romantice zile din an.

Atelierul este potrivit pentru copiii cu vârste între 4 și 7 ani.Sunt disponibile 20 de locuri. Înscrierea este gratuită și se face pe bluparty.ro, completând formularul din pagina atelierului.

Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty va coordona atelierul la care copiii vor realiza felicitari handmade, folosindu-și creativitatea și imaginația, pentru a le dărui părinților.

atelier pentru copii scrisoarea cu dragoste
Tot sâmbătă, la Lumea lui Momo de la ora 11 copiii pot face inimioare cu vişine în cadrul unui atelier de copturi. Mai multe detalii despre înscrieri, preţuri şi desfăşurare pe blog la Lumea lui Momo.
6a00e55246b63f8834017d40ac22ca970c-800wi
Sursă informaţii: comunicate de presă

1 Comment

  1. cristina o says: Reply

    Multumim!

Leave a Reply