Felicitare muzicală înregistrabilă, cu mecanism încorporat

Vă mai aduceţi aminte de felicitările acelea muzicale care intonau un scurt cântecel atunci când le deschideaţi? Au fost la modă o perioadă, pe la începutul anilor 2000. Eu încă mai am vreo două mai vechi, pe care le păstrez cu drag şi care încă mai cântă (de fapt, păstrez aproape toate felicitările vechi). V-aţi întrebat vreodată cum funcţionează o felicitare muzicală?

De vreo doi sau chiar trei ani am în minte să fac nişte felicitări similare personalizate. Am tot căutat să comand mecanismele respective, ba de pe ebay, mai nou şi de pe aliexpress, dar ba mă costa prea mult transportul, ba trebuia să comand 1000 de bucăţi, aşa că am renunţat. Numai că, frunzărind amazonul, am găsit nişte felicitări blank înregistrabile, la un preţ decent, cu livrare gratuită în UK (moment în care ţin să le mulţumesc din suflet colegilor din UK care au recepţionat şi transportat felicitările mele în România) şi am comandat 3 astfel de felicitări.

Momentan, nu sunt personalizate încă, dar am ţinut să vă vorbesc despre ele, poate aveţi timp să vă comandaţi şi voi astfel de blank-uri. Sau poate dăm idei vreunui magazin să le aducă 🙂

Felicitările sunt din carton alb, au dimensiunea unei coli de hârtie A5 şi 20 de secunde timp de înregistrare (suficient pentru un mic text cu urări şi muzică pe fundal). Cel mai important este că ele sunt re-înregistrabile! Adică puteţi înregistra un mesaj nou peste cel vechi 😀 (adică vă duceţi pe furiş la bunici, luaţi felicitarea şi puneţi copilul să zică ceva nou în fiecare an). Sau puteţi înregistra ceva nou dacă aţi greşit mesajul sau v-a venit între timp o idee mai bună.

Pentru a înregistra se apasă şi se ţine apăsat butonul roşu. Pentru a reda mesajul, se deschide felicitarea. Am făcut un filmuleţ ca să vedeţi mai bine cum funcţionează. Calitatea audio a redării este foarte bună pentru un mecanism aşa de mic.

Cel mai probabil eu voi lipi pe ea o poză frumoasă cu Eliza, făcută într-un decor festiv la un studio foto (l-am ales deja şi abia aştept să văd pozele) şi felicitarea va ajunge la bunici.

P.S. Partea cea mai tare e ca odată cu felicitările am primit şi un pliant în care se pomeneşte ceva de nişte felicitări video înregistrabile 😀 Deocamdată acestea video sunt disponibile doar pentru companii (la nişte preţuri, bănuiesc, astronomice), însă în câţiva ani vor ajunge sigur de uz comun şi abia aştept momentul acela! Nimic nu se compară cu o felicitare adevărată, oricât de faine ar fi cele virtuale.

Sper că şi voi trimiteţi felicitări reale oamenilor, da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Chiar ca! Trebuia sa zici si tu mai inainte,ne combinam mai multe persoane :d. Am un va in State, o sa tin. minte si-o sa-i scriu pt la anu’. Anul asta nu mai indraznesc pt ca deja a fost pe post de Mos Craciun pt nazdravanii mei 🙂

    • Nu am apucat mai inainte :)) Am folosit astea 4 zile libere sa fotografiez, sa scriu articole, sa fac crafts si filmulete si de toate. Nu am avut timp 🙁

    • Aba, eu nu am avut felicitări de vânzare, doar am cumpărat câteva pentru familie şi atât. Îmi pare rău!

  2. M-ar interesa si pe mine aceste felicitari, insa va dati seama ca nu am adresa in UK, asadar, nu stiu cum altfel as putea intra in posesia catorva! Poate imi dati o idee! Va multumesc!