Suport pentru felicitările de Crăciun din sfoară şi cârlige din lemn

DSCN5123

Nu ştiu câtă lume mai primeşte în ziua de azi felicitări de Crăciun în format clasic, dar eu sunt unul dintre acei fericiţi. Până acum le tot etalam pe diferite rafturi, prin vitrină, le agăţam pe frigider cu magneţi şi aşa mai departe, dar anul ăsta mi-a venit ideea să le agăţ pe toate într-un singur loc, în sufragerie, într-un suport pentru felicitările de Crăciun făcut din sfoară şi cârlige din lemn cu model.

DSCN5133

Materialele sunt simple, ne trebuie doar sfoară, câteva cârlige (cleme) de lemn mici şi un pistol de lipit cu silicon fierbinte. Sfoara se pune în două fire şi de ele se lipesc cârligele. Se agaţă şi gata 🙂

Cârligele sunt dintr-un set de Crăciun pe care cred că l-am primit cadou cândva, nici nu mai ştiu exact de unde le am.

DSCN5120

Cele două felicitări de sus sunt de la Lia Vişirin, am tot comandat pentru alţii şi am păstrat şi eu câte una, atât de mult mi-au plăcut.

DSCN5123

Puteţi face genul acesta de suport pentru felicitări şi în clase, unde veţi putea afişa felicitările făcute de copii, sau chiar la birou, unde puteţi agăţa bileţele drăguţe pentru alţi colegi. În plus, ocupă mai puţin loc decât o tablă de plută.

2 Comment

  1. Irina says: Reply

    Am făcut si eu ceva asemanator cu toate felicitările mele primite in ultimii 15 ani, doar ca n am găsit un spațiu unde sa prind ghirlanda… O sa pun o foto cu ea curând pe blog, a ieșit tare faina. Mulțumesc de sugestia cu felicitările, anul acesta chiar am căutat unele mai faine si n am găsit nimic interesant prin oraș….

  2. maria says: Reply

    Tare dragut a iesit, imi place! 🙂

Leave a Reply