Decoraţiune din scorţişoară, brad artificial şi nasturi coloraţi

DSCN5350

Această decoraţiune din scorţişoară şi brad artificial se face foarte simplu, atât timp cât aveţi la dispoziţie materialele necesare. M-am inspirat după o imagine văzută pe Pinterest.

DSCN5350

Materiale: o crenguţă de brad artificial, un băţ de scorţişoară, nasturi coloraţi sau mărgele.

Crenguţa de brad artificial se taie în trei bucăţele de dimensiuni diferite. Se lipesc nasturii pe bucăţile de crenguţă, iar crenguţele pe băţul de scorţişoară. Se lipeşte agăţătoarea (o bucată de sfoară).

Rezultatul mi se pare drăguţ, puteţi astfel recicla un brad artificial mai mic, dacă v-aţi plictisit de el (sau nişte decoraţiuni mai urâţele), şi cred că merge făcută şi la şcoală, la o clasă mai mare, atât timp cât vă învăţaţi elevii să mânuiască în mod corect pistolul de lipit.

Aici aveţi o altă idee de a recicla o decoraţiune de crăciun mai urâţică 😀

2 Comment

  1. Hover says: Reply

    Doamneee de cand cautam ceva ca idee, anul asta am ratat ocazia sa imi fac cateva chestii handmade sa le pun in brad si acum dau de articolul acesta. Cred ca ma duc sa tai din bradul artificial pe care teoretic ar trebui sa-l arunc ca am luat altul mai nou. PS: Tare articolul!

    1. Laura Frunză says: Reply

      Sa nu arunci bradul! Polueaza mai mult decat daca ai fi cumparat un brad natural taiat. Sunt o multime de idei pe care le poti face din crengutele lui. Spor la treaba!

Leave a Reply