Bookfest Junior

Se pare că anul acesta, Bookfest are şi un pui, şi anume Bookfest Junior. Vă invit să citiţi detalii şi să nu uitaţi să luaţi de la recepţie harta-program care vă poate aduce o sută de cărţi de vacanţă pentru copii!

“Asociaţia Editorilor din România împreună cu Editura Arthur, Editura All, Editura Corint Junior, Editura Casa Radio, Curtea Veche Publishing, Editura Diana, Editura Integral, Editura Humanitas, Librăria Okian, Editura Litera Mică, Editura Meteor Press, Editura NICULESCU, Editura Nemira, Editura Paralela 45, Editura Pandora M, Editura Trei şi invitatul de onoare al Salonului de Internaţional de Carte, Israel, vă invită la Bookfest Junior 2016.

Organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Bookfest Junior 2016 se desfăşoară în acelaşi timp cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest, care va avea loc la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), Pavilioanele C1, C2, C4 şi C5, în perioada 1 iunie şi 5 iunie.

Newsletter

Bookfest Junior 2016 este un program de evenimente special conceput pentru copii şi adolescenţi, fiind un prilej pentru ei de a face cunoştinţă cu cei care publică cărţi, cu autorii şi ilustratorii de carte. Timp de patru zile vor fi organizate peste 40 de evenimente, lansări de carte pentru copii şi adolescenţi, întâlniri cu autori, ateliere de desenat şi povestit, concursuri de creaţie literară, proiecţie de filme de animaţie şi teatru de păpuşi. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri între 20% şi 70% la cărţile pentru copii şi adolescenţi şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Şi, nu în ultimul rând, va fi anunţat concursul acestei ediţii: „Câştigă o sută de cărţi pentru vacanţă“, cărţi oferite de către editurile participante la Bookfest Junior 2016. Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2016, care va fi disponibilă la intrare, şi poate fi depus în urna aflată la Clubul Bookfest Junior (Pavilionul C1, balcon). Extragerea celor doi câştigători va avea loc duminică, 5 iunie, ora 16.00, în standul Clubul Bookfest Junior. Regulamentul concursului este disponibil pe www.bookfest.ro.” (sursă: comunicat de presă editura Humanitas)

Mult succes! Dacă aţi văzut anunţul la mine pe blog, aţi mers şi aţi câştigat, să reveniţi să-mi mulţumiţi 😀

2 Comment

  1. Coca says: Reply

    Nu pot spune decât că sunt invidioasă pe voi, bucureștenii ! 😀 :))

  2. Nedelea Mihaela says: Reply

    LA MULTI ANI de 1 IUNIE ELIZA!
    Sa fii fericita, iubita de toti cei din jurul tau si rasfatata cu nenumarate cadouri!

Leave a Reply