NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii

Finalul de septembrie şi începutul de octombrie sunt bogate în evenimente pentru copii, nici nu ştii unde să te duci mai întâi! Numai săptămâna asta cred că vă voi anunţa de încă trei dintre ele, în afară de acesta de azi, şi anume, cea de a doua ediţie a festivalului de lectură NARATIV!

Pe 24-25 septembrie și pe 1-2 octombrie 2016, la Școala Centrală din București (Strada Icoanei, nr. 3-5), copiii vor descoperi că cititul poate fi cea mai frumoasă aventură

Narativ [2016] - newsletter cs5

Toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV sunt complet gratuite. Pentru înscrieri, accesaţi site-ul www.narativ.ro, de unde veţi afla şi calendarul integral al activităţilor.

Din ce mi-a atras mie atenţia şi aş vrea să particip:

“Mami/ tati, spune-mi o poveste! Da’ să fie inventată de tine!” Dacă ai auzit asta de nenumărate ori și ești în căutare de inspirație pentru povești de adormit copiii, atunci probabil că ar trebui să vii la atelierul de storytelling pentru părinți, „Povești de adormit copiii”, susținut de scriitoarea Adina Rosetti, sprijinit de SLoop și SLooP FRULii. El este inspirat de volumul De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură, apărut cu sprijinul SLooP la Curtea Veche Publishing în 2016.

Te așteptăm la Școala Centrală București (Str. Icoanei, nr 3-5) pe 25 septembrie și pe 2 octombrie de la ora 11.00 până la ora 13.00, unde scriitoarea Adina Rosetti le va dezvălui părinţ­ilor cum pot să construiască povești originale pentru a răspunde la nesfârșitele „de ce-uri” ale copiilor, cum să facă fa­ţă întrebărilor fantastice de toate felurile și cum să-și provoace inspiraţ­ia atunci când se ascunde cu încăpă­ţânare.

 

 

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.