Trei evenimente pentru copii şi părinţi în week-end

afis-piua

Sâmbătă, 24 Septembrie, Orăşelul Cunoaşterii organizează prima ediţie din România a Bucharest Mini Maker Faire, “pentru a descoperi cum am evoluat de la „roata olarului” la „imprimanta 3D”. Bucharest Mini Maker Faire este un festival dinamic și interactiv al pasionaților de meşteşug şi tehnologie, care își propune să aducă la un loc creatori/inventatori din diferite domenii: meșteșugari, artiști, oameni de ştiinţă, ingineri și IT-iști de toate vârstele, pentru a face schimb de experientă, a învăţa și a descoperi împreună.” În plus e o ocazie bună să vizitaţi gratuit muzeul, deoarece nu se percepe taxă pentru intrarea la târg şi toate instalaţiile din Orăşelul Cunoaşterii vor fi deschise publicului.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul muzeului şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Programul primei ediții Bucharest Mini Maker Faire va fi de 8 ore (10.00 – 18.00) în care vizitatorii vor putea interacționa cu peste 20 de creatori expozanți.

Sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 septembrie, la Impact Hub (Str. Halelor nr 5, Piaţa Unirii) are loc un târg dedicat părinţilor şi copiilor unde veţi cunoaşte unele dintre “cele mai bune proiecte romanesti pentru copii, pe muzica bună, la un brunch gourmet + 50 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţa copiilor la fiecare vârsta.” Târgul se numeşte Piua şi găsiţi mai multe informaţii pe pagina evenimentului. Vor avea şi multe ateliere faine pentru copii, noi ne doream la atelierul de benzi desenate sau la cel cu axa timpului organizate de Learning Hub, dar ni s-a schimbat puţin programul şi nu mai ajungem. Poate facem, totuşi, o vizită la târg duminică, sunt în căutare de cadouri mai altfel.

afis-piua

Duminică, de la ora 17.00, în Sun Plaza, are loc lansarea unui CD cu cântece pentru copii – dragonul Sunny îşi lansează primul lui CD. Evenimentul are loc la etaj în zona restaurantelor. “Timp de o oră copiii se vor bucura de muzică, proiecții, jocuri de luminițe colorate și numere speciale de dans, precum și de jocuri interactive. Cei mai voioși copii și cu chef de distracție vor câștiga albumul lui Sunny  şi vor avea parte de multe surprize și momente speciale!” Mai multe informaţii pe pagina evenimentului.

afis-sunny

(sursă pentru citate: comunicate de presă)

Care dintre cele trei evenimente vă tentează cel mai tare?

Save

2 Comment

  1. Coca says: Reply

    Norocoșilor… :)) ( nu cred că există un emoticon pentru ciudă :)) )

    1. Laura Frunză says: Reply

      Timp să fie să ajungem să le vizităm 🙂

Leave a Reply