Animalium, Historium, Hărţi – editura Humanitas

animaliumhistoriumharti

Editura Humanitas anunţă cu mândrie lansarea a trei cărţi foarte deosebite – “trei atlase unice prin felul în care au fost structurate informaţiile, dar şi prin ilustraţiile superbe realizate în peniţă şi colorate digital.” (sursă pentru fragmentele puse în ghilimele: comunicat de presă).

animaliumhistoriumharti

Animalium de Katie Scott şi Jenny Broom, Historium de Richard Wilkinson şi Jo Nelson şi Hărţi. O călătorie prin ţările, mările şi culturile lumii de Aleksandra Mizielińska şi Daniel Mizieliński sunt cele trei atlase, primul de zoologie, al doilea de istorie şi ultimul de geografie.

“Primele două sunt adevărate muzee între coperţi în care vizitatori de toate vârstele pot cerceta exponate şi admira animale din vechime sau uimitoare colecţii de vestigii arheologice.”

Cred că book trailerele de mai jos le vor prezenta cel mai bine:

“Cel de-al treilea atlas cuprinde o colecţie de 52 de hărţi bogat ilustrate care prezintă nu doar geografia lumii, ci şi locurile cele mai frumoase, animalele şi plantele, sărbătorile şi evenimentele culturale, oamenii de seamă şi o mulţime de alte lucruri interesante din fiecare ţară.”

Până pe 20 octombrie, cele trei atlase pot fi cumpărate separat la preţul de 99 de lei sau împreună la preţul de 249 lei (preţ special valabil doar în Librăriile Humanitas şi pe www.libhumanitas.ro

Iar sâmbătă, 1 octombrie, şi duminică 2 octombrie, vor avea loc în cadrul Bucharest Science Festival, două ateliere pe baza acestor cărţi. Sâmbătă atelier Animalium despre peşti şi animalele marine cu prof. Anca Bontaș și prof. Cristina Păunescu iar duminică atelier Historium cu prezentarea unor artefacte descoperite într-un castru roman de către arheologii Bianca Preda și Andrei Bontaș. Ambele ateliere sunt destinate copiilor de peste 8 ani şi nu au taxă de participare. Se vor desfăşura la Librăria Humanitas Cişmigiu de la ora 11.00.

Save

Save

Save

Save

2 Comment

  1. Ioana says: Reply

    Le-ai cumpărat? Scuze ☺

    1. Laura Frunză says: Reply

      Am doar Hărţi, am primit-o cadou de la editură. Pe restul nu le-am văzut. Dacă eşti din Bucureşti, mergi la ateliere sâmbătă şi duminică şi o să ai ocazia să le răsfoieşti în voie.

Leave a Reply