Moş Crăciun în direct la Itsy-Bitsy

mos-craciun_la-itsy-bitsy-fm

Cel mai nou membru al echipei Itsy Bitsy FM este chiar Moş Crăciun. Acum orice copil poate suna în direct să vorbească cu el şi să primească un cadou din sacul lui. Fiecare poezie, fiecare cântecel, fiecare vis povestit Moşului la radio aduce copiilor, părinţilor şi Moşului o mare bucurie.

Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt primii care i-au dat deja scrisori cu dorinţele lor lui Moş Crăciun: Bitsy vrea o bicicleta pliabilă, Itsy vrea Luna de pe cer, dar se mulţumeşte şi cu un ineluş roz, Zăpă vrea o agendă care să nu se termine niciodată, Ruxandra Rusan vrea ochi şi minte multă ca să se poată bucura de viaţa ei frumoasă, Tily Niculae vrea sănătate pentru toată lumea şi  Simona Dragomir vrea în plus dragoste, noroc şi prosperitate.

Eliza a sunat şi ea la Moş Crăciun şi a reuşit să vorbească puţin cu el. Iată mai jos un fragment din conversaţia lor (am mai tăiat puţin din discuţie ca să nu iasă un clip prea lung), ba chiar i-a spus şi o poezie şi a primit şi un cadou – un kit de croşetat căciuliţe!

Moş Crăciun va sta la radio până în Ajun de Crăciun şi îi aşteaptă pe copii şi părinţi pe frecvenţa Itsy Bitsy FM de luni până vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii sună, vorbesc şi primesc un cadou.

Toţi copiii îl aşteaptă pe Moş Crăciun, vor să îl vadă, să îi stea în braţe, să îi vorbească. Suntem foarte bucuroşi ca Moşul a ales să vină la Itsy Bitsy FM şi noi putem să îl găzduim. Aducem astfel multă bucurie în familiile ascultătorilor şi le facem sărbătorile mai frumoase.” declară Nadia Tătaru, fondator Itsy Bitsy FM.

Numărul de telefon este 0725300700 iar pentru mai multe informaţii accesaţi www.itsybitsy.ro.

Save

Save

Save

4 Comment

 1. Violeta.argatu says: Reply

  Ponturi despre cum sa faci sa prinzi linia libera n-ai? :))

  1. Laura Frunză says: Reply

   Insisti muuuuuuuult!

 2. popa roxana says: Reply

  oare trebuie sa stam si sa ascultam mesajul cu: ati sunat l itsy-bitsy… ; sau dam pe redial…am incercat toate variantele 🙂

  1. Laura Frunză says: Reply

   Noi am stat pe fir şi aşa am reuşit!

Leave a Reply