Un nou proiect – Şaizeci de secunde pentru frumuseţe

beauty-is-you

Vine vara, lumea pleacă în vacanţe şi se potoleşte, dar eu nu mă potolesc (deşi am fost şi eu într-o vacanţă scurtă şi a fost foarte frumos), ci lansez un nou proiect, experimental deocamdată: Şaizeci de secunde pentru frumuseţe – o serie de filmuleţe foarte scurte cu prezentări de produse şi servicii pentru îngrijirea corpului. În afară de moaca mea (pe care am ezitat foarte mult s-o expun), care vă va prezenta diverse produse faine testate de mine, o să am şi câteva intervenţii scurte ale unor specialişti în domeniul îngrijirii, aşa că sper să găsiţi ceva util sau nou în fiecare episod.

Filmuleţele vor fi distribuite doar pe Facebook, n-o să pun articol pe blog de fiecare dată când le postez, aşa că cel mai bine ar fi să vă abonaţi la canal ca să vedeţi acolo când şi ce mai public. Momentan sunt vreo 7 filmuleţe publicate, dar vor mai urma, că mai am pregătite câteva.

Produsele prezentate sunt ori primite, ori cumpărate de mine, nu am prezentat decât ce a trecut testul timpului şi mi-a plăcut foarte mult. Niciunul dintre filmuleţe nu este reclamă plătită. Dacă va fi cazul, o să vă anunţ.

Ştiu că e plin YouTube-ul de filmuleţe foarte profesioniste ale bloggeriţelor de beauty, nu ştiu cât şi dacă aduc ceva nou, dar mi-am dorit foarte mult să fac acest proiect şi, deşi m-am chinuit o vreme să le filmez şi să le editez (şi m-au chinuit şi îndoielile că poate n-am un chip perfect pentru clipuri despre îngrijire), mi-am luat inima în dinţi şi am făcut-o până la urmă. În fond, orice femeie se îngrijeşte, iar frumuseţea nu ţine neapărat de felul în care arată faţa noastră, ci vine, în procent foarte mare, din interior, din modul în care ne simţim în pielea noastră.

10 Comment

 1. Utilă inițiativă. Mămicile îți mulțumesc. Și nu ai o moacă, dimpotrivă… Ai un chip frumos!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Eşti o drăguţă, mulţumesc!

 2. Oana says: Reply

  Tocmai asta e grozav, chipurile perfecte nu sunt realiste 🙂 Faină idee! Mulțumim şi succes în noul proiect.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Mulţumesc, Oana!

 3. Foarte fain proiectul, felicitari! Abia astept sa vizionez urmatoarele filmulete!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Sunt deja pe YouTube vreo şase şi vin acuşi şi celelalte. Cred că 11 am filmate deja.

 4. ada says: Reply

  Buna, Laura. Mi se par utile astfel de scurte filmulete, asa poate aflam de produse bune de care n-am auzit pana acum.
  Ca o rugaminte: te rog sa tii putin mai mult pe ecran produsul pe care-l prezinti, in mai multe filmulete il tii doar o fractiune de secunda si nu reusesc sa apuc sa vad cum arata, trebuie sa dau inapoi si apoi sa pun pauza.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Aşa o să fac, mulţumesc!

 5. Nati says: Reply

  Felicitari pentru proiect, Laura, si succes cu el mai departe!
  O remarca am si eu in legatura cu crema solara: pentru ca a beneficia din plin de protectia solara, trebuie sa aplicam pe ten 1.25 ml de crema. Si sa reaplicam in timpul zilei, daca avem posibilitatea. Asta inseamna ca un tub de 50 ml ajunge cam pentru o luna si un pic. Cantitatea de 1.25 ml este cam cat o migdala, chiar daca pare mult initial, se poate aplica in straturi, mai intai unul, apoi peste vreo cateva minute altul. Iti recomand sa incerci si cremele de la Bioderma, la farmacia Tei au preturi f f bune. Eu am luat recent la oferta 2 tuburi la 46 de ron ambele.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Eu n-aş avea atâta răbdare, să stau să aplic atâta cremă. Aplic repede un strop pe care îl întind bine pe toată faţa. Nu mă expun prea mult la soare, oricum, şi încerc să port şi pălărie şi ochelari pentru protecţie suplimentară.

Leave a Reply