Vrei să ajungi animator pentru Cartoon Network?

afis-cartoon-network

Eliza are cu siguranţă multă imaginaţie dar asta nu se vede deloc în desenele ei, care sunt foarte simple, schiţate, fără detalii şi înflorituri (deşi chiar recent a câştigat un premiu naţional la un concurs din domeniul artei, dar despre asta o să vă povestesc altă dată, mai exact după ce văd diploma şi chiar mă conving că e adevărat 😀 ). Foarte rar a făcut vreun desen mai complex, moment în care am rămas cu gura căscată şi l-am păstrat 😀 Nu cred că trebuie să menţionez că nu am o colecţie foarte vastă de astfel de desene. Prin urmare ştiu sigur la ce concurs nu va participa şi anume la Atelierele Imaginaţiei Cartoon Network.

afis-cartoon-network

Concursul are trei categorii: desen simplu, film şi bandă desenată. Marii câştigători ai acestor categorii vor primi câte o tabletă grafică plus şansa de a-şi vedea povestea animată la Cartoon Network,  iar locurile 2 şi 3 vor primi produse promoţionale Turner. Concursul ţine până pe 2 iulie.

Regulamentul şi detaliile concursului pot fi consultate pe site-ul Imagination Studios.

Mulţumesc Parenting PR şi Cartoon Network pentru superba geantă cu fetiţele Powerpuff, ştiu că trebuia s-o dau Elizei, dar nu i-am dat-o, am păstrat-o pentru mine, pentru că e perfectă să-mi car materialele la ateliere. În plus, fetiţele Powerpuff au fost personajele mele preferate în copilărie, alături de gaşca din Scooby Doo, şi aş fi dat orice atunci pentru un promoţional cu ele, dar pe vremea aia nu exista aşa ceva. Aşa că acum mă bucur de geantă, în timp ce Eliza se bucură de nişte măşti de dormit cu fetiţele Powerpuff primite mai demult.

poseta-powerpuff

Copiilor voştri le place să deseneze? Cum sunt desenele lor?

 

4 Comment

 1. Violeta.argatu says: Reply

  Participa și Ioan, merci pt pont.

  Ce sa zic…pt mine Ioan desenează fantastic -mai ales atunci când e plictisit :)).
  A desenat zilele trecute pe “popa” de la cărți. M-a terminat :).
  Nu prea-i place însă să picteze. În creion ii place cel mai mult. Colorează cu Crayola când are chef, in rest, face umbre, etc. Nu toate ii ies așa cum vrea, dar mie mi se par “wow”. Acum vreo 3-4 luni l-a desenat pe Colt Alb. Poate îți trimit o poza când ajung acasă.

  P. S. : Este vreo tema anume? Am citit regulamentul ieri, dar parca nu scria. Merci!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Nu, nu e nicio tema!

 2. As vrea sa particip la concursul creativ

  1. Laura Frunză says: Reply

   Concursul Cartoon Network s-a încheiat cu mult timp în urmă. Uită-te la data articolului.

Leave a Reply