Back to school – penare Lego 3D de la Ligomi-Jucării

penare-lego-exterior

Cu paşi sprinteni se apropie începutul de an şcolar. Noi încă nu ne pregătim prea tare, parcă ar fi undeva departe acest 11 septembrie şi nu la o azvârlitură de băţ. Dimpotrivă, mai planificăm încă două vacanţe scurte, iar Eliza deja îşi imaginează cum va fi petrecerea de ziua ei. Nici vorbă să se gândească la şcoală!

Însă ştiu că mai sunt mai puţin de trei săptămâni până începe anul şcolar, aşa că o să vă ofer nişte sugestii de rechizite şi poate şi de haine care mi-au plăcut mult şi pe care le-am ales pentru Eliza. Încep cu aceste penare Lego 3D importate în România de Ligomi-Jucării.ro.

penare-lego-exterior

V-am mai povestit că mie îmi plac penarele încăpătoare, în care poţi să pui mai multe instrumente de scris şi nu doar un număr limitat de elasticele puse de fabricant. Aşa că aceste penare Lego 3D sunt nemaipomenite! Au, în primul, rând o zonă adâncă unde poţi pune instrumente de scris şi de geometrie şi ce mai vrei tu, fără să fii constrâns de elastice.

Apoi au o clapetă separatoare cu elastice, faţă/verso, unde poţi pune instrumentele de scris mai delicate: stiloul, creioane cu vârfuri foarte ascuţite, compasul etc. Dimensiunea este perfectă, penarul nefiind prea mare sau prea voluminos ca să ocupe mult spaţiu în ghiozdan. De asemenea, e foarte uşor, are doar 200 de grame. În plus, imaginea cu Lego din partea superioară este reliefată (3D), aşa că penarul şi arată grozav (şi n-o să vi se mai scoată ochii, ca mie, că penarul e prea banal faţă de ale celorlaltor colegi).

penare-lego_interior

Penarele Lego vin echipate cu câteva rechizite prin bunăvoinţa celor de la Ligomi-Jucării, care le echipează special pentru clienţii lor. Penarele conţin: 9 creioane colorate, 2 creioane de scris, o gumă de şters, o ascuţitoare, o riglă, un echer. Abia aştept să îl împachetez şi să i-l dau Elizei cadou în prima zi de şcoală, cu siguranţă o să se bucure enorm.

Penarele vin în mai multe variante: Lego Friends, Lego Popstars, Lego Ninjago, Lego Elves, Lego Nexo Knights şi au şi ghiozdane sau genţi de voiaj asortate. Ghiozdanele se găsesc atât în variante pentru elevi, cât şi pentru preşcolari.

Dacă şi voi aţi vrea să-i faceţi copilului o surpriză constând într-un asemenea penar, vă aştept mai târziu pe pagina de Facebook a blogului, unde se va desfăşura un concurs la care puteţi câştiga două penare Lego. Între timp, puteţi răsfoi site-ul să decideţi ce penar v-ar plăcea să câştigaţi!

3 Comment

  1. Andreea says: Reply

    Penarul acesta pare perfect. Deși penarul Cezarei e în stare buna ( spun eu ), am vazut-o studiind cu interes penare in librarii. Mulțumim!

  2. Ioana says: Reply

    Pare simpatic. Eu am pus stop la penare anul asta. Are 3. Cu ala cu elastice nu se descurca sa bage/scoata creioanele, asa ca am mai luat 2 , unul tip burduf si unul mare, cu 2 compartimente. Se face cam zarva in ele, ca stau toate cele gramada, dar macar incape toata casa acolo si umbla usor in ele.

  3. Ilinca says: Reply

    Atilul asta de penar l-am avut mult timp, nu avea atat de multe desene, in niciun caz 3D dar au fost si sunt preferatele mele, desi am terminat scoala de ceva timp.

Leave a Reply