Toate familiile sunt aşteptate la Ziua Bucuriei Împreună

A venit, a venit toamna…. Nu-mi pare rău, şi toamna e un anotimp frumos, cu ploile, cu vântul şi cu frigul ei. Dacă nu avem parte şi de frig, nu mai ştim să apreciem căldura după aceea. Nici măcar faptul că trebuie să petrecem mai mult timp în interior nu e un inconvenient, pentru că în mai toate oraşele, dar cu precădere în Bucureşti, sunt o mulţime de evenimente atrăgătoare desfăşurate în spaţii închise, pentru care merită să puneţi cizmele de cauciuc şi hainele de ploaie şi să ieşiţi din casă.

Unul dintre aceste evenimente este Ziua Bucuriei Împreună, serbată în toate Centrele Comerciale Auchan din Bucureşti. Ziua Bucuriei Împreună este o serie de evenimente recurente, în perioada 16 septembrie – 28 octombrie, în zilele de sâmbătă, destinate familiilor. Scopul lor e să încurajeze familiile să petreacă timp împreună, să râdă, să se joace, să coopereze, să concureze şi să se distreze.

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie, 7, 14, 21 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să înveţe împreună să joace teatru, să dezlege împreună mistere și enigme distractive, să danseze sau chiar să se întreacă în campionatul de joacă al familiilor. Vizitatorii vor avea parte și de momente muzicale inedite.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Ceea ce încearcă Centrele Comerciale Auchan este să aducă împreună oamenii din aceeaşi zonă, pentru a crea o comunitate unită, în cadrul căreia oamenii se cunosc, interacţionează, se sprijină reciproc, participă la viaţa activă a comunităţii.

ziua-bucuriei-impreuna

Într-o societate în care vecinii de bloc nu se mai cunosc între ei, demersul celor de la Immochan este unul lăudabil. În cadrul evenimentelor din seria Bucurie Împreună, e imposibil ca oamenii să nu ajungă să se împrietenească, fie prin copiii lor, fie direct, între adulţi.

Astfel, prin evenimentele gratuite pe care Immochan le organizează cu regularitate, centrele comerciale vor deveni un fel de loc de întâlnire pentru locuitorii din aceeaşi zonă. Pe mine o să mă puteţi găsi ocazional în Centrul Comercial Auchan Berceni.

Am selectat câteva activităţi pe care le puteţi face în Centele Comerciale Auchan din Bucureşti. Toate sunt de la ora 11. După amiaza, între 15 şi 19 veţi fi surprinşi cu diverse cadouri şi premii de echipa Happy Team a centrelor comerciale. Programul complet îl găsiţi pe pagina de Facebook Centrul Comercial Auchan.

Auchan Titan

16.09  – Jocuri creative

23.09 – Dezlegăm enigme

Auchan Crângaşi

30.09 – Învăţăm să jucăm teatru

07.10 – Învăţăm să dansăm

Auchan Vitan

14.10 – un caricaturist îi va portretiza pe cei care vor dori

Auchan Berceni

30.09 – veţi avea ocazia de a petrece momente faine în compania unui chitarist

Auchan Pallady

16.09 de la ora 11 – jocurile fascinante ale unui mim haios.

4 Replies to “Toate familiile sunt aşteptate la Ziua Bucuriei Împreună”

  1. Ce dragut! Sigur vom merge intr-un weekend, sunt foartr curioasa sa vad cum se implica parintii…😃

    1. În ce zonă stai? Care e Centrul Comercial Auchan cel mai apropiat de tine?

  2. O initiativa foarte faina! Merg si eu la mine la Pitesti! 😀

  3. Foarte draguta initiativa celor de la Centrul Comercial Auchan! Si la noi la Satu Mare se organizeaza Ziua Bucuriei Impreuna si abia astept sa merg sambata impreuna cu fetita mea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.