Dăruieşte timp – răsfăţ capilar cu Fudge Time Machine

În saloanele Gett’s am mai fost, la coafat (şi tratament cu produse Nioxin), la tratament facial (am făcut mai demult un tratament cu vitamina C foarte fain, păcat că nu v-am povestit atunci despre asta) şi am revenit săptămâna trecută pentru un tratament cu produsele din gama Fudge Time Machine, evident în combinaţie cu spălat şi coafat.

M-am dus în salonul din Mega Mall, nu mai fusesem niciodată în acest mall şi mi-a plăcut pentru că e foarte mare şi aerisit. Şi mall-ul şi salonul. Cred că e primul salon în care nu m-am mai simţit claustrofobă. Stilista care s-a ocupat de mine a fost foarte amabilă, în general evit saloanele mai elegante pentru că lumea e cam cu nasul pe sus acolo, dar aici nu mi s-a părut, păreau toate tinere şi drăguţe. Evident, o singură experienţă nu garantează că e aşa tot timpul.

Tratamentul Fudge Time Machine e “un sistem în trei pași de întărire capilară care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă, pentru încă 10 săptămâni.” (citat din comunicatul lor de presă)

Practic sunt nişte măşti de păr profesionale care repară părul şi îi dau o anume strălucire şi vigoare. Eu credeam că am un păr foarte deteriorat dar m-am bucurat să-mi spună stilista că părul meu e foarte sănătos şi că nu am nevoie de tratamente speciale dese. Oricum, se spune că efectul unui tratament Fudge Time Machine ţine 10 săptămâni, mai ales dacă e susţinut acasă cu balsamul special, care se poate cumpăra de la ei.

fudge-time-machine

Eu nu am balsamul, nu mi-am cumpărat pentru că sunt foarte leneşă la spălatul pe cap, folosesc doar şampon şi cam atât. Balsam, foarte, foarte rar şi atunci nu merită să investesc şi să expire pe raft. Dar produsul acesta, Top Lock cu ingredientul Keralock, oferă şi protecţie termică, aşa că dacă vă coafaţi des cu placa, peria rotativă sau ondulatorul, ar fi indicat să-l folosiţi. Măcar pentru asta mi-ar fi plăcut să-l am, pentru că folosesc aparatul de făcut bucle şi cred că se cam deteriorează părul meu neînvăţat cu aşa ceva.

Tratamentul profesional realizat la salon, care constă în doi paşi/aplicare de două produse (Rewind Fuel şi Seal & Armour), repară firul de păr – mai exact “lipeşte” pe loc firele despicate. Eu nu am avut firele despicate, aşa că nu pot da cu subsemnatul că chiar aşa se întâmplă, dar îmi închipui că nu s-ar lăuda că face asta dacă n-ar face.

De fapt, ştiţi ce? Rezultatele sunt mai puţin importante. Important e răsfăţul! Spălat pe cap şi masaj, aplicat diverse produse, coafat. Puţin timp pentru tine sau pentru cineva drag. Gett’s are sistem de vouchere, aşa că oferă unul surorii sau mamei tale. Cu siguranţă vor fi încântate să iasă puţin din casă şi din febra curăţeniei şi a gătitului şi să se relaxeze puţin la salon. În plus, în Mega Mall e şi o tonetă cu waffles şi pe cuvânt că merită să vă opriţi acolo după aia 😀

2 Replies to “Dăruieşte timp – răsfăţ capilar cu Fudge Time Machine”

  1. Sa stii ca data viitore cand merg la Getts, la rasfat, ma opresc si la waffels! Ca intotdeauna, ai o perspectiva asupra lucrurilor, care mie imi place enorm!

    1. Wherever there’s food, I’m bound to notice it 😀 Poate mâncăm o gofră împreună data viitoare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.