Două veşti bune de la Itsy Bitsy FM

Am primit zilele astea două informaţii de la Itsy Bitsy FM care ar merita distribuite să ajungă la cât mai mulţi părinţi, dar într-un mod corect şi nu sub formă de titluri bombă de cancan, care mai şi induc în eroare.

În primul rând, deşi am fost sceptică, se pare că iniţiativa “1 Iunie zi liberă” pare să aibă şanse mari de succes. Propunerea legislativă a fost votată în Senat cu o majoritate covârşitoare de voturi. Conform procedurii parlamentare, propunerea merge acum la Camera Deputaților spre dezbatere și aprobare. Atenţie! Nu a fost aprobată încă modificarea legii, indiferent ce susţin site-urile cu titluri-capcană. Mai e o bucată de drum până acolo. În plus, atât timp cât 1 iunie nu e zi liberă şi de la şcoală, mai există un hop de trecut. Mă întreb cum va fi primită legea în rândul celor care nu au copii, deoarece poate părea discriminatorie. Sunt curioasă să aflu şi părerea unor persoane fără copii, aşa că dacă am şi cititori fără copii, îi rog să îmi împărtăşească opiniile lor: cum v-aţi simţi ca voi să staţi la birou şi colegii cu copii să aibă liber?

În al doilea rând, ieri, membrii CNA au aprobat difuzarea la radio şi TV, în calupurile publicitare, a mesajului propus de grupul de iniţiativă format din Itsy Bitsy şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Dreptului Copilului şi Adopţie: “Pentru sănătatea emoţională a copilului dumneavoastră, petreceţi cât mai mult timp cu el.” Atenţie! Nu vă aşteptaţi să găsiţi mâine pe tv mesajul! Urmează o dezbatere publică de o lună şi abia apoi va fi pus în aplicare. Sunt curioasă să ştiu ce părere aveţi şi voi despre acest mesaj difuzat la tv. Este util, nu este, are şanse să obţină rezultate reale?

visual-itsy-bitsy

Puteţi sprijini aceste iniţiative şi dând like paginii 1 Iunie Zi liberă şi urmărind informaţiile postate acolo. Şi atenţie la cum citiţi toate ştirile de acest gen. În general dacă un titlu sună prea frumos să fie adevărat, probabil că nu e! 😀


Save

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.