Sun Plaza vine în sprijinul părinților și copiilor cu Târgul Educațional

Când vine vorba de alegerea unei activități extrașcolare sau a unei forme de învățământ private pentru copii, cei mai mulți părinți apelează la internet și la prieteni pentru a se documenta. E foarte greu să accesezi undeva, la un loc, ofertele instituțiilor din vecinătate și trebuie să le iei la puricat una câte una, căutând recenzii pe net, vizitându-le și comparând prețurile și condițiile.

Anul acesta, însă, complexul comercial Sun Plaza vine în sprijinul părinților și copiilor reunind peste 14 cluburi și grădinițe din sectorul 4 într-un târg educațional care va dura trei zile și care va cuprinde două zone:

  • o zonă cu zeci de ateliere distractive organizate de participanți, pentru copii de toate vârstele: confecționare de măști, pictură pe pânză, pictură pe pietre, mozaic, pictură pe tricouri, confecționare brățări, jocuri de atenție și memorie, activități de dezvoltare personală, quilling, pictură cu praf de marmură, canto și pian, engleză, dans, puzzle, teatru de păpuși, șah, matematică distractivă sau robotică.
  • o zonă cu standuri, unde vă veți putea informa cu privire la activitățile pe care cluburile sau grădinițele respective vi le pot oferi. Am remarcat că participă și viitoarea grădiniță a lui Vlad, o să mă duc pe acolo împreună cu el (incognito) să se împrietenească cu personalul și să văd cum se comportă cu copiii.

Târgul va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, pe toată perioada deschiderii mall-ului (10:00 – 22:00) și este amplasat în zona Sun Atrium. Imediat ce se deschide o să merg să fac câteva poze și să vă spun care e atmosfera.

Printre instituțiile de învățământ și cluburile care vor organiza activități se numără: Grădinița Ursulețul Isteț, Grădinița Prikindel, Școala Metropolitană A.R.C, Școala Gimnazială SEB, Grădinița Ursulețul Isteț, Sarida Club, Școala Gimnazială Internatională, Premium School of Bucharest, Grădinița lilo, Grădinița cu PP Prietenii Mei, Bufnița din Tei, Grădinița și Școala Montesara, clubul Jolly Pepe.

În ultimii ani, centrul comercial a organizat în fiecare septembrie, evenimente de tip ”back to school”: noi stăm aproape de Sun Plaza și am fost și la cumpărături de rechizite acolo și la evenimentele Portret de școlar, iar Eliza a și apărut într-un filmuleț realizat acum vreo doi ani, despre începutul școlii, și care a rulat pe televizoarele din mall.

Nu pot decât să mă bucur că Sun Plaza vine în sprijinul locuitorilor din sectorul 4, oferindu-le acest târg educațional și, în general, genul acesta de evenimente. Mie mi-a fost foarte greu când am căutat grădiniță pentru Vlad, primul criteriu fiind proximitatea față de casă, și mi-ar fi fost de ajutor să pot merge la un târg, să mă opresc la standuri și să discut cu fiecare reprezentant în parte despre ce-mi doresc eu de la viitoarea grădiniță și ce pot oferi ei.

Mai multe detalii puteți citi pe site-ul Sun Plaza, iar lista completă a activităților desfășurate o găsiți aici. Sunt foarte multe și foarte variate, așa că vă invit să mergeți și să participați cu copiii la cursurile de limbi străine, de dans, de pictură, să vedeți ce le place și ce activitate extrașcolară îi atrage cel mai mult. Eu deja am descărcat broșura și mi-am bifat câteva activități la care vreau să merg cu copiii mei.

4 Replies to “Sun Plaza vine în sprijinul părinților și copiilor cu Târgul Educațional”

  1. O initiativa binevenita 🙂 Poate se inspira si mall-urile din alte sectoare 😉

    1. Laura Frunză says: Reply

      Tu în ce sector stai? Se mai fac și prin alte părți.

  2. As vrea un eveniment similar si pentru sectorul 5… Este de laudat initiativa celor din SUN. Cu siguranta vom mege si noi la ateliere.

  3. ce dragut, o sa venim si noi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.