Zece cărți traduse de mine pe care le puteți cumpăra de Zilele Litera

Azi încep Zilele Aniversare Litera, un maraton de evenimente online cu acces gratuit, reduceri de până la 90% și cadou la orice comandă un kit al cititorului: cartea Ultima geană de lumină (carte dăruită în avanpremieră) și o sacoșă de pânză absolut superbă.

În plus, diseară (12 mai) de la ora 18.30, pe pagina Litera, veți putea urmări un interviu pe care i l-am luat scriitoarei Kristin Harmel, autoarea cărții Ultima geană de lumină. Mi-a făcut mare plăcere s-o intervievez, e amuzantă, modestă, simpatică, a fost o interlocutoare nemaipomenită.

Și pentru că nu mi-am mai făcut de multă vreme ”reclamă” la cărțile traduse, iată 10 cărți care au apărut în România în traducerea mea, și care pot fi achiziționate de pe site-ul Litera.

1. Fii bun, Axel Scheffler, o carte despre gesturile mici de bunătate pe care le pot face copiii pentru a face o lume mai bună. Am scris despre ea aici.

2. Femei extraordinare care au schimbat lumea, Kate Pankhurst.

3. Mă iubesc așa cum sunt, Jessica Sanders.

4. Fii perseverent, Zanni Louise

5. Fii onest, Zanni Louise

6. Supărarea lui Iepuraș, Christina M Butler

7. Nu vă atingeți de mierea mea, Jane Chapman

8-10 E jucăria mea, Pot și singur, Ursulețul și olița, Tracey Corderoy

2 Replies to “Zece cărți traduse de mine pe care le puteți cumpăra de Zilele Litera”

  1. Mulțumesc pentru recomandare! Am pus comanda, am ales prima carte, “Ma iubesc asa cum sunt” o avem și mi se pare o carte potrivita pentru începerea anumitor discuții.

  2. Mihaela Nedelea says: Reply

    Felicitari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.