Feli cântă la Balul Bucuriei – eveniment în beneficiul Autism Voice

De când a devenit mamă, se pare că Feli este foarte aproape de campaniile legate de copii pentru că am auzit de ea de două ori în ultima vreme: o dată legat de Balul Bucuriei și o dată de campania pentru siguranță auto, inițiată de Petrom (campania ”Cel mai sigur loc”).

Balul Bucuriei este un eveniment anual în sprijinul Asociației Autism Voice – fondurile adunate din bilete și din licitațiile caritabile care se desfășoară în timpul balului vor fi folosite pentru terapiile copiilor cu autism. Cu ajutorul unor echipe multidisciplinare și a unor programe terapeutice de top, peste 400 de copii au beneficiat de terapii în cadrul Autism Voice în cei 14 ani de existență.

Acum 14 ani puțină lume înțelegea cu adevărat drama familiilor care primeau diagnosticul de autism. Astăzi se știe mult mai bine că orice copil cu autism, dacă are parte de terapie multă și sprijin pe termen lung, poate avea o șansă reală la o viață funcțională. Lucrăm numai cu specialiști formați la nivel internațional, astfel încât avem nevoie de sprijin financiar pentru a putea oferi mai multe servicii gratuite sau la costuri minime și să dezvoltăm noi proiecte, cum este Institutul Autism Voice, pentru care lucrăm de zor acum și căruia îi dedicăm ediția 2022 a Balului Bucuriei”, spune Anca Dumitrescu, Președinte Autism Voice.

Balul Bucuriei, ediția a VII-a, New Moon, va avea loc pe 15 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Hotel CARO din București. Autism Voice își așteaptă cu drag susținătorii, iar programul serii va fi moderat de influencer-ul de fapte bune Eli Neicuț și creatorul digital Andreea Irimia (Think Healthy).

Participanții se vor putea bucura de concertul lui Feli, de un concert de vioară susținut de renumita violonistă Graziella și de o licitație de vinuri prezentată de Florin Voica, Președintele Asociației Somelierilor din România.

Sunt alături de Autism Voice pentru că și micuții cu autism din România merită șansa de a avea o viață frumoasă, ca orice alt copil. Cred în puterea specialiștilor de a lucra împreună cu familiile pentru a face minuni pentru copiii în nevoie, iar ceea ce face Autism Voice mă uimește constant. Vă invit cu drag la ediția aceasta a Balulului, pentru că este un eveniment cu adevărat special după anii de pandemie. Mă bucur mult că voi avea plăcerea de a cânta live în fața celor ce donează pentru sănătatea mintală a copiilor din România“, declară Feli.

Biletele la Balul Bucuriei se pot achiziționa de aici – oricine poate participa și poate petrece o seară minunată, în beneficiul copiilor de la Autism Voice.

Am fost și eu la un Bal al Bucuriei în septembrie 2019 și a fost foarte frumos. Abia aștept să văd cum va fi și anul acesta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.