Ce-am mai gătit 2

Cred că ar trebui să inaugurez o rubrică specială cu titlul ăsta, pentru că în ultima vreme încerc multe reţete noi găsite pe alte bloguri şi nu mă pot abţine să nu mă gândesc ce minune mare sunt blogurile şi ce fain că poţi dau o căutare şi afli zeci de mii de reţete într-o secundă. Şi ce fain e că mai există şi reţetele rapide de la dr Oetker atunci când nu ai chef să te îngropi în bucătărie când afară sunt peste 35 de grade. Deci, am mai gătit aşa:

Papanaşi cu dulceaţă de afine şi smântână (cu praf pentru aluat de papanaşi de la dr Oetker)

DSC04808

Buffalo wings (adică aripioare picante) cu sos de brânză cu mucegai (nu strâmbaţi din nas, este nemaipomenit, nici eu n-aş fi pus gura în veci pe brânza cu mucegai, dar acest sos, în combinaţie cu aripioarele, este o minunăţie). Reţetă învăţată de la Teo.

DSC04937

Gem de corcoduşe cu măr şi morcov (da, oricât de ciudat sună, este absolut delicios şi aproape s-a mâncat tot). Gustul lui uşor acrişor şi textura crunchy îl fac perfect pentru micul dejun. Reţetă învăţată de la Laura Sava.

DSC03111

Am pus nişte castraveciori la murat pentru o reţetă pe care vreau s-o fac în curând; doar câţiva într-un borcan care, de fapt, era un borcan decorativ plin cu scoici, dar cum îmi trebuia un borcan mai mare decât cele obişnuite de 800 grame, am sacrificat scoicile, i-am scos hăinuţa din stuf împletit şi l-am pus la treabă.

DSC04963

3 Comment

  1. Aripioarele suna delicios (mie imi place si branza cu mucegai asa ca …yummy yummy in my tummy)

  2. nu am mai mancat papanasi de la gradinita, cred! : ))

    si mie mi-a facut cu ochiul cutia de la Dr.Oetker, dar mereu am ezitat sa cumpar. daca tu zici ca merita… ma duc mai tarziu la magazin! : ))

    1. Laura Frunza says: Reply

      Merita ca sa iti faci rapid pofta, sa stii.

Leave a Reply