100 de reţete sănătoase

Acesta este numele primul ebook caritabil realizat de Gustos.ro în colaborare cu cinci bloguri culinare din România (Bucătăreli la borcan, Laura Adamache, Cristi Roman, Monica Roşu şi subsemnata) şi având ca partenere patru site-uri de referinţă în creşterea şi alimentaţia copiilor (Sfatul părinţilor, Diversificare, Parentime, Prokid). Pe mine mă găsiţi în paginile ebook-ului cu o reţetă de salată de avocado şi cu una de frigărui de pui cu sos tzatziki.

Banii strânşi în urma donaţiilor celor care descarcă ebookul vor fi folosiţi pentru a-i ajuta pe copiii aflaţi în grija Fundaţiei Inimă de Copil din Galaţi, iar trei dintre cititorii care descarcă ebookul vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, una din cărţile Reţete de jocuri de Larry Cohen, oferită de Parentime.

Pentru a afla cum puteţi descărca ebookul şi mai multe detalii despre acesta, mergeţi pe site-ul Gustos.ro, unde puteţi răsfoi şi primele 20 de pagini. Suma de 5 euro este o sumă mică pentru cât de frumoasă este această carte şi cât suflet s-a pus în ea şi, mai presus de toate, ea nu va intra în buzunarul nimănui, ci va merge la nişte micuţi care au foarte mare nevoie de noi. Haide, alătură-te şi tu celor 105 de inimoşi care au donat până acum!

6 Comment

 1. foarte frumoasa initiativa!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumim pentru laude si pentru share-ul dat pe facebook!

 2. NICOLETA CIOCOIU says: Reply

  felicitari , voi distribui pe pagina mea de fb ,poate asa ne strangem mai multi si putem ajuta . o zi superba .

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumim, Nicoleta, orice share ajuta!

 3. Elena says: Reply

  stiti cumva daca mai gasesc aceasta carte pentru a o cumpara?

  1. Elena, nu cred că se mai găseşte dar o s-o caut pe unde o am eu salvată cand ajung la calculator şi ţi-o trimit, dacă o vrei.

Leave a Reply