Marea carte cu poveşti de noapte bună

dscn8946

Marea carte cu poveşti de noapte bună e un volum nou apărut la editura All, în colecţia Pixi, care cuprinde poveşti scurte, pentru ora de culcare, pe tiparul poveştilor din colecţia de cărticele de buzunar cu Pixi şi prietenii săi.

dscn8946

De altfel, în volum veţi regăsi şi personaje cunoscute din colecţie (Pixi, Mihaela, căpitanul Cometă), precum şi câteva poveşti care se găsesc şi în varianta miniaturală (Prinţesa îşi caută ursuleţul, Şcoala lui Pixi, Wanda, purceluşa dansatoare, Micuţa nimfă Miranda, Pixi întâlneşte o nimfă, Micul magician). În total, cartea are 62 de poveşti simpatice, cu ilustraţii vesele, care îi vor fermeca pe cei mici. Eliza e mare şi tot e fascinată de cărţile cu Pixi, în continuare citim şi răs-citim cărticelele din colecţie, iar această carte, deşi am primit-o cadou pentru bebe (prima lui carte de poveşti!) a devenit în scurt timp una dintre favoritele noastre. Ba chiar Eliza îi citeşte şi lui bebe din ea, nu îi citesc doar eu ei!

dscn8948

Căutaţi cartea la Gaudeamus sau la oferte în librăriile online, vă asigur că merită s-o aveţi în casă sau s-o puneţi în ghetuţe de Moş Nicolae (ştiu că e devreme, dar eu deja mă gândesc la Moş Nicolae şi din ghetuţele Elizei n-au lipsit niciodată cărţile, iar anul acesta sper să-i fac o surpriză deosebită dacă se aliniază toate planetele!)

Volumul are formatul 21×25 cm, copertă cartonată şi este integral color.

Save

Save

Save

5 Comment

 1. Mi se pare foarte draguta imaginea surorii mai mari (dar nu foarte mari…) care ii citeste o carticica unui bebelus abia nascut <3

  1. Laura Frunză says: Reply

   Da, Eliza ii citeste destul de des. O sa-ti arat un filmulet pe privat 🙂

 2. Violeta.argatu says: Reply

  Supeeeer! Sper sa mai fie si peste cateva zile :d. Merci!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Cu siguranta o mai gasesti!

   1. Violeta.argatu says: Reply

    Aiurea :p. Am dat comanda la libris- am luat mai multe carti si m-au sunat dupa o zi sa-mi spuna ca nu o mai au pe stoc, ca suna la furnizor sa vada daca mai exista….acum inca astept raspunsul lor. Sper s-o primeasca, pt ca o vreau neaparat cadou de Sf Nicolae pt Ana!

    Data viitoare cand mai postezi, sa m-anunti intai pe mine :)))))).

Leave a Reply