Atelier de lectură şi joacă la Bookfest cu prietena noastră, Conni

Ştiu că aşteptaţi cu toţii atelierul meu creativ de la târgul de carte, însă anul acesta am decis să fac ceva ce am mai făcut doar la primul atelier pe care l-am avut vreodată împreună cu editura Casa: un atelier de joacă şi lectură. La primul atelier, acum mulţi ani, am citit din Bobiţă şi Buburuză şi i-am pictat pe faţă pe copii.

Anul acesta, am cooptat-o în echipă pe Adina Giurgea, o talentată povestitoare şi gazdă a multor ateliere de lectură pentru copii. Adina are o vastă experienţă în ceea ce priveşte interacţiunea cu copiii mai mici şi un spirit ludic nemaipomenit, care îi face pe copii să o îndrăgească imediat!

Dacă sunteţi din Bucureşti şi sunteţi interesaţi de ateliere de lectură pentru copii, puteţi urmări o parte din activitatea Adinei pe pagina de Facebook a Bibliotecii Metropolitane – Filiala Ion Creangă sau o mai puteţi citi pe blogul Tikaboo.

Pentru că editura Casa a scos recent opt titluri din colecţia Prietena mea, Conni, am decis să le citim copiilor una sau două dintre aceste cărţi şi să facem nişte jocuri pe baza lor. Vom avea şi fişe de colorat (cu imagini din carte) şi o tombolă la care unul dintre participanţi va câştiga un set de cărţi Conni.

atelier-de-lectura

Atelierul se va desfăşura începând cu ora 13.00 şi până la ora 14.00 (avem spaţiul la dispoziţie doar o oră) la standul Bookfest Junior din Pavilionul B2. Dacă nu aveţi alte planuri de 1 iunie, vă aştept cu drag la acest atelier cu copiii între 3 şi 6 ani. În plus, nu veţi regreta că veţi veni cu ei la târgul de carte chiar de ziua lor, pentru că vor fi multe activităţi pentru ei şi la alte edituri şi, în plus, le veţi putea lua multe cărţi minunate cadou.

Despre una dintre cărţile din serie am scris aici: Conni şi oliţa

Înscrierile se fac pe adresa info@edituracasa.ro sau dând join evenimentului de pe Facebook.

Întrucât este vorba de copii mai mici, pentru prima oară voi institui regula ca acesta să fie însoţit de un părinte pe toată durata atelierului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.