Haideţi s-o cunoaşteţi pe Fetiţa cu fluturi în păr!

Dacă sunteţi în Bucureşti weekendul acesta, vă invit la o lansare foarte frumoasă organizată de editura Litera la Muzeul Satului: scriitoarea Oana Cristina Tănase îşi lansează cartea Fetiţa cu fluturi în păr, ilustrată de Cristina Diana Enache.

fetita_cu_fluturi_in_par_2d

Invitate la lansare sunt actriţa Monica Davidescu şi bloggeriţa/scriitoarea Mirela Retegan. Evenimentul se anunţă unul distractiv pentru copii: Ferma animalelor va aduce câteva animăluţe cu care să se joace, va avea loc o căutare de comori cu câteva premii simpatice, Cofetăria Capşa îi va îndulci cu prăjituri, posibil să fie şi ceva legat de albine pe acolo, căci am văzut la parteneri Institutul de Apicultură 🙂

Se va citi din carte şi se va discuta despre frumuseţea copilăriei petrecute în natură.

Pentru cei care vin la lansare, intrarea la Muzeul Satului este gratuită.

invitatie-lansare-fetita

Eu nu am văzut cartea încă, dar abia aştept s-o răsfoiesc. Momentan este în precomandă pe site-ul editurii Litera. Descrierea cărţii sună cam aşa:

“Povestea urmărește o zi din viața unei copile fericite, care călătorește împreună cu bunicul, din București în satul natal al acestuia. Călătoria și după-amiaza petrecută în sat devin prilejul unor aventuri reale și imaginare, povestite cu o deosebită sensibilitate: purtată pe aripi de fluturi, copila zboară în cele mai îndepărtate și miraculoase tărâmuri; împreună cu prietenii săi necunvântători servește ceai din plante parfumate pe care îl prepară cu apă scuturată dintr-un nor; culege plante tămăduitoare din grădina fermecată a casei și multe alte aventuri minunate.

Povestea Fetița cu fluturi în păr este o întoarcere la copilăria ingenuă, un salt în vremuri nostalgice, în care timpul era măsurat în povești și visare, în care lumea celor mari se întidea misterioasa și plină de semnificații în fața unei copile dornice de frumos!”

Dacă vreţi să citiţi fragmente din carte sau să vedeţi câteva ilustraţii, accesaţi pagina de Facebook a cărţii. Evenimentul dedicat lansării poate fi accesat la acest link.

Parteneri ai evenimentului: Residence Hotels, Luviane. Atelier de parfumerie, Cofetăria Capșa, Florăria Tria`s, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură, Ferma Animalelor.

Save

3 Replies to “Haideţi s-o cunoaşteţi pe Fetiţa cu fluturi în păr!”

  1. Violeta Argatu says: Reply

    Vlllaaad, aici e de tineee!

    1. La căutat comori 😀

  2. Multumim pentru recomandare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.