Proiectul meu “Pre-teen tips” a fost nominalizat la Premiile Webstock 2019

Webstock este, probabil, cel mai important eveniment ale industriei de social media. Nu am participat niciodată, acesta fiind primul an, deoarece am înscris un proiect în concurs și am avut bucuria de a primi o nominalizare.

Proiectul meu ”Pre-teen tips pentru părinți” a fost nominalizat la categoria Best Social Goods Campaigns. Premiile se vor decerna seara, în cadrul Galei, dar partea cea mai importantă a evenimentul va avea loc pe parcursul zilei și va consta în speech-uri, prezentări și workshopuri ținute de nume ”grele” din social media, care ne vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor.

Eu reușesc cu greu să mai țin pasul cu rapiditatea cu care evoluează social media, mă simt din ce în ce mai mult ca un dinozaur (mai ales că sunt în blogging de 11 ani și am luat în plin ca toate schimbările pieței), dar fac efortul de a participa la unele dintre aceste evenimente importante care nu sunt doar educative, ci și inspiraționale.

Mi s-a întâmplat adesea să plec de la aceste conferințe cu idei noi de proiecte, cu multe cunoștințe noi, care să mă ajute să mă dezvolt și cu convingerea că trebuie să rezist mai departe în branșă pentru că și ce fac eu aici contează, chiar dacă pentru o comunitate mai restrânsă.

De asemenea, am cunoscut (e mult spus cunoscut, i-am văzut pe scenă, ca vorbitori) oameni care chiar au ceva de spus, oameni care știu cum să îi inspire pe alții, să-i motiveze și să-i încurajeze. Pe unii dintre ei poate nu aveam cum să-i ascult în alte contexte, așa că un eveniment ca Webstock e mai mult decât binevenit pentru oricine are vreo legătură mai apropiată cu social media (creatori de conținut pe orice fel de platformă).

Printre speakerii de anul acesta se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei in Romania), Pavel Bartoș (Actor), Răzvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rareș Năstase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.” (sursa: comunicat de presă)

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.00.

One Reply to “Proiectul meu “Pre-teen tips” a fost nominalizat la Premiile Webstock 2019”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.